Bakanlık’tan “Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz” açıklaması…

Last Updated on 18 Nisan 2019 by Yaşar Çelik

Turizm haber sitesi Turizm Günlüğü’nde yer alan Mehmet Gem imzalı, “Bakanın eşi, 81 ili kimin parası ile gezecek?” haberine ilişkin Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Özel Kalemi’nden bir açıklama yayımlandı. İşte o açıklama…

17 Nisan 2019 tarihli Bakanın eşi, 81 ili kimin parası ile gezecek? başlıklı haberimize ilişkin; yazıyı kaleme alan Engin Havacılık ve Lmfc Turizm Seyahat Acentası sahibi Mehmet Gem’e Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Özel Kalemi’nden konuya ilişkin bir açıklama yapılmıştır.

Biz de Turizm Günlüğü olarak; karşı tarafa cevap hakkı doğduğundan bu açıklamaya yer veriyoruz.

Bakanlığın Özel Kalemi tarafından yapılan açıklama şu şekildedir:

Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy’un eşi,  “Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği” kurucu üyesi ve Başkan Yardımcısı Sayın Pervin Ersoy’un, ülke turizmine katkı sağlamak ve yardımlaşma derneklerine destek olmak amacıyla başlatmış olduğu Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz projesi, yerel turizmi canlandırma ve Türkiye’yi farklı yönleriyle tanıtma hedeflerini de takip ederek başarıyla sürmektedir.

“Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz”, Sacred7 Travel paydaşlığında yürütülen bir sosyal sorumluluk projesidir ve proje kapsamında yapılan harcamalar için Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan herhangi bir ödenek ayrılmamış olup, projenin tüm masrafları Sayın Pervin Ersoy tarafından karşılanmaktadır.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.