SAN Tourism Software Group, Travel PR ile anlaştı

SAN TSG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk ve Travel PR Ajans Başkanı Sarp Özkar

Last Updated on 26 Nisan 2019 by Yaşar Çelik

Türkiye turizm sektöründe incoming acentelerin hemen hepsinin kullandığı Sejour yazılımı ile ünlenen, 1992 yılında Muğla/Ortaca ‘da kurulan SAN Tourism Software Group, Turizm sektörünün PR ajansı olarak bilinen Travel PR ile anlaştı.

2019 yılı itibariyle 72 ülkede, 700’den fazla şirkete çözüm ortaklığı yapan SAN TSG, yaptığı anlaşma sonucunda Sejour, TourVisio, Paximum, SanFlight, Hotel2Sejour ve Abacus markaları için stratejik planlama ve medya iletişim hizmetleri için Travel PR ile yoluna devam edeceğini açıkladı.

SAN TSG Yönetim Kurulu Başkanı Erol Türk, konuyla ilgi yaptığı açıklamada;

“Kurulduğumuz 1992 yılından bu yana, incoming acentelerimize Sejour gibi değerli bir ürün sunmaktayız. Sejour’un yanı sıra 100’den fazla tur operatörünün kullandığı TourVisio, tarifeli, charter ve lowcost uçuşları aynı havuzda topladığımız SanFlight, 3 yıl içinde 15 milyonun üzerinde rezervasyon bilgisini 4.000’den fazla otele başarı ile ileten Hotel2Sejour markamız, Acenta finans yazılımımız olan Abacus markalarımız ile globalde ve Türkiye’de turizm sektörüne değer katan işler yapıyoruz. Son yıllarda Paximum markamız ile yılda 120.000 Pax’a ulaşarak, yurt içi ve yurt dışında toplam 150 local ve global tedarikçinin dahil olduğu bir sistemde, tur operatörleri dünyanın dört bir yanındaki incoming acentelerin otel kontratlarını görerek, anlık satış yapabiliyorlar. 2019 hedefimizi de 300.000 Pax olarak belirlemiş ve dünyada çok değerli turizm markaları ile çalışıyor olmamıza karşın, turizm paydaşlarımıza dahi bu zamana kadar kendimizi yeterince anlatma fırsatını bulamamıştık. İnovatif çalışmalar yapmak bir yana, yaptığımız işleri daha geniş kitlelere, doğru yoldan aktarmak üzere Turizm sektöründe global markalara hizmete veren Travel PR ile uzun soluklu bir anlaşma imzaladık. Bundan böyle, markalarımızın iletişimi işinin ehli olan, Travel PR tarafından yapılacaktır. Her iki taraf için de bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yapılan anlaşma ile ilgili konuşan Travel PR Ajans Başkanı Sarp Özkar ise,

“SAN TSG son derece değerli ve vizyoner bir şirket. Kuruldukları 1992 yılından bu yana, Dünya turizm sektörüne değer katan bir çok yazılıma sahip. Gelecekte kısa vadede bile çok ciddi bir ivme ile büyüyeceğini öngördüğümüz, her geçen gün yeni fikirleri hayata geçirmeye çalışan vizyoner yöneticiler tarafından doğru bir şekilde idare ediliyor. Turizm sektöründeki paydaşlarına; yaptıkları işleri, aldıkları ödülleri, çalıştıkları global markaları ve Türkiye ile globalde turizm sektörüne kattıkları değerli çalışmaları geniş kitlelere anlatma konusunda eksikleri vardı. Biz de bu eksikliği tamamlama, markaların her birinin yarattıkları değerleri, çalışacak markalara katacaklarını doğru zamanda ve doğru bir dille aktarmak üzere SAN Group ile uzun süreli bir anlaşma imzaladık. Hem Travel PR, hem de SAN TSG için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.