Yeni İspanya vize başvuru merkezi Ankara’da açıldı

Schengen Vizesi

Last Updated on 12 Temmuz 2019 by Turizm Günlüğü

49 ülkede İspanya Dışişleri tarafından yetkilendirilmiş 123 vize başvuru merkezi bulunan BLS International, yeni İspanya Vize Başvuru Merkezi’nin Ankara’da açıldığını duyurdu.

Yeni vize başvuru merkezinin açılışı İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Juan Gonzalez Barba’nın ve BLS International’dan üst düzey yetkililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

KATMA DEĞERLİ SERVİSLER

Açılışın onur konuğu Juan Gonzalez Barba, açılış konuşmasında yeni İspanya Vize Başvuru Merkezi’nden övgüyle bahsederek BLS International’ın yeni merkezinin Türkiye’de sınıfının en iyisi olacağına inandığını söyledi. Tam donanımlı premium lounge, kişiselleştirilmiş yardım, SMS takibi, fotokopi, fotoğraf çekimi, seyahat sigortası ve kurye hizmetlerinin yanı sıra başvuru sahiplerinin rahatlığı için geniş alan, konforlu oturma ve katma değerli servislerin merkeze eklenmesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

BLS Avrupa ve Afrika Bölge Başkanı Chenthuran Balasubramaniam, Ankara’daki Vize Başvuru Merkezi’nin yeni bir yere taşınmasının, BSL International’ın “Müşteri İlk Deneyimi”’nin bir parçası olarak kolaylık ve elverişlilik sağlama konusundaki taahhüdünü yansıttığını belirtti. Balasubramaniam “Yeni merkez, genel müşteri deneyimini daha geniş bir alana yaymak için iyi bir fırsat sunuyor. Ayrıca, vize başvurusunda bulunanlara süreci daha rahat ve konforlu hale getirecek olan gerekli imkanları da kullanabileceğiz.” ifadelerinde bulundu.

PREMİUM LOUNGE VE YÜKSEK TEKNOLOJİ

Merkezin açılışıyla ilgili açıklamalarda bulunan BLS International Ortak Genel Müdürü Shikhar Aggarwal konuşmasında, “Yeni yerine taşınan Ankara’daki İspanya Vize Başvuru Merkezi, vize başvuru süreçlerini kolaylaştırmak için gelişmiş olanaklara sahip premium lounge ve yüksek teknoloji ile donatılmıştır. Merkez, tüm vize başvuru sahiplerine kusursuz hizmet sağlamak ve tüm vize işlemlerini iyi bir deneyime dönüştürmek için tüm hizmetlerini sağlamlaştırmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Vize başvurusunda bulunanlara daha iyi bir hizmet vermek için iyi eğitimli personellerle ve son teknolojilerle donatılan BLS International İspanya Vize Başvuru Merkezi’nin yeni adresi;

Güvenevler Mahallesi, Alaçam Sokak, No:9, Çankaya, Ankara