Wish More Hotel toplantı salonlarında Ağustos’a özel indirim

Wish More Hotel’in son teknolojiyle donatılmış toplantı salonu.

Last Updated on 8 Ağustos 2019 by Yaşar Çelik

Rahatlık ve lüksün mükemmel uyumunu yansıtan Wish More Hotel İstanbul, “Misafir etme tutkusuyla, daima…” sloganıyla, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Bayrampaşa’da iş dünyasından misafirlerini indirimli ağırlıyor.

Wish More Hotel İstanbul, merkezi konumu ve sunduğu imkânlarla iş dünyasının öncelikli tercihi olmaya aday. Wish More Hotel’in son teknolojiyle donatılmış toplantı salonlarında en verimli toplantıları gerçekleştirme olanağı bulacak olan misafirleri, 31 Ağustos 2019 tarihine kadar yapacakları organizasyonlarda indirim fırsatlarından yararlanabilecekler.

Rahatlık ve lüksün mükemmel uyumunu yansıtan Wish More Hotel İstanbul, “Misafir etme tutkusuyla, daima…” sloganıyla, İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Bayrampaşa’da misafirlerini ağırlıyor. Gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan kaliteli hizmetleri ve yenilikçi uygulamaları ile hem tatil hem de iş amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunan beş yıldızlı otel, toplantı salonlarına yönelik olarak yepyeni bir indirim fırsatı sağlıyor.

Wish More Hotel İstanbul’un 3’ü gün ışığı alan 10 toplantı salonu bulunuyor.

31 Ağustos’a kadar indirimli fiyatlar

Bu kapsamda Wish More Hotel İstanbul misafirleri, 31 Ağustos 2019 tarihine kadar gerçekleştirecekleri organizasyonlarda, toplantı salonlarına yönelik %15 indirim oranından yararlanabilecekler.

İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını en son teknolojiyle karşılayan ve gelişmiş altyapısıyla en verimli iş toplantılarının gerçekleşmesini sağlayan Wish More Hotel İstanbul, toplantı ve seminerlerini gerçekleştirmek isteyen firma, dernek, oda ve benzeri kurumlar için, farklı toplantı odası ve salon seçenekleriyle hizmet veriyor.

Geniş ve ferah toplantı salonları

Yenilikçi uygulamaları ve konforuyla iş toplantılarını keyifli hale getiren Wish More Hotel İstanbul’da en yeni teknolojik donanımlar sunan, 3’ü gün ışığı alan 10 toplantı salonu bulunuyor. 254 metrekare genişliğinde, gerektiğinde ikiye bölünebilen konferans salonu 290 kişiye kadar katılımcıyı ağırlayabiliyor. Ayrıca otelin açık hava alanına hızlıca ulaşabilmek adına dış mekâna açılabilen bahçeli & teraslı salonları sayesinde toplantı araları ve molaları keyifli bir hale geliyor.

150 metrekare genişliğindeki fuayesi, konferans katılımcılarının networking görüşmeleri veya sohbetlerini konforlu ve rahat bir şekilde yapmalarına imkân tanıyor. 440 metrekare genişliğindeki balo salonu ise, 6,4 metrelik tavan yüksekliği ve kolonsuz tasarımıyla, ferah ve geniş bir atmosfer sağlıyor, kalabalık toplantılar için tercih sebebi oluyor. 500 davetlinin aynı anda ağırlanabildiği bu alan, şirket kutlamaları, ürün lansmanları ve bayi toplantıları için modern bir seçenek sunuyor. 640 metrekare büyüklüğündeki açık hava etkinlik alanı ise, kokteyl düzeninde 700 kişiye kadar çıkabilen davetlere ev sahipliği yapıyor.

254 metrekare genişliğinde, gerektiğinde ikiye bölünebilen konferans salonu 290 kişiye kadar katılımcıyı ağırlayabiliyor.

Her yere kolay ulaşım

Wish More Hotel İstanbul, merkezi lokasyonu sayesinde hem İstanbul’u iş amacıyla ziyaret eden profesyonellere hem de etkinliklerini gerçekleştirecek şık bir lokasyon arayan firmalara hitap ediyor. Metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan otelden, İstanbul Havalimanı, CNREXPO ve İstanbul Fuar Merkezi gibi noktalara, Maslak ve Şişli gibi iş merkezlerine, Taksim ve Tarihi Yarımada gibi kentin sembol bölgelerine 20 dakikada rahatça ulaşım sağlanabiliyor. Bayrampaşa Otobüs Terminali’ne bir kilometre uzaklıkta olan otelin yanı başında ise, şehrin en büyük eğlence ve alışveriş merkezlerinden Forum İstanbul yer alıyor.

Stres atmak ve rahatlamak için SPA merkezi

Tüm bu hizmetlerin yanı sıra 2 bin metrekarelik geniş bir alana kurulu olan Wish More Hotel Fitness & SPA merkezi ve Türk ve dünya lezzetlerini yorumlayarak benzersiz tatlar sunan konsept restoranı sayesinde iş insanları, toplantılar dışında kalan zamanlarında dinlenip rahatlayarak vakit geçirebiliyor.