Hotelbeds ile Selina stratejik dağıtım anlaşması imzaladı

Hotelbeds

Last Updated on 25 Eylül 2019 by Yaşar Çelik

Dünyanın bilinen yatakbankası Hotelbeds, büyüyen oteller zinciri Selina ile stratejik ortaklık anlaşması yaptığını duyurdu.

Hotelbeds ile yapılan anlaşma uyarınca Selina, Hotelbeds’in dağıtım ağına dahil 60 bin seyahat acentası, havayolları, tur operatörleri, dünya çapındaki 140 kaynak piyasadaki sadak programlarına erişim sağlamış olacak.

Anlaşma gereğince Hotelbeds müşterileri de bundan böyle Selina’nın genelde Latin Amerika’da bulunan 52 otelden oluşan portföyüne erişim sağlamış olacak. Selina otellerinin bulunduğu ülkeler şöyle: Arjantin, Bolivya, Brezilya, Kolombiya, Kosta Rika, Ekvator, Yunanistan, Guatemala, Meksika, Nikaragua, Panama, Peru, Portekiz ve Birleşik Krallık.

Selina oteller zinciri 2019 yılı bitmeden 35 ikamette daha otel açmayı planlıyor. Yeni otellerin açılmasının planlandığı ülkeler ise şöyle: ABD, Birleşik Krallık, Portekiz, Yunanistan, Almanya, Şili, Meksika, Brezilya ve Arjantin. Yeni otellerle birlikte Selina, 2023 itibarı ile dünya çapında 400’den fazla lokasyonda 130 bin yatak kapasitesine kavuşacak. Hotelbeds’in bu kapasitenin tamamına erişim olanağı olacak.

İkili arasında yapılan anlaşma uyarınca Selina, Hotelbeds’in iki dağıtım kanalı olan Hotelbeds ve Bedsonline aracılığı ile yataklarını satma imkânı bulacak.

Selina’nın Global Satış Müdürü Felipe Muñoz konuya dair yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Selina bu ortaklığı çok önemsiyor. B2B alanındaki en büyük dağıtım ağına sahip olan Hotelbeds ile çalışacağımız için çok mutluyuz. Bu yolla, inovatif anlayışımızı daha çok kişi ile buluşturma imkanına kavuşmuş olacağız.”