The House Hotel Karaköy’den yaza veda gecesi

Last Updated on 5 Ekim 2019 by Turizm Günlüğü

The House Hotel Karaköy’ün teras katında yer alan Kasa Lokanta & Bar’da, 9 Ekim Çarşamba gecesi, Küba müzikleri eşliğinde yaza veda gecesi düzenlenecek.

Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas’ın özel menüsü ve muhteşem tarihi yarımada manzarası eşliğinde misafirler, unutulmaz bir İstanbul gecesi yaşayacaklar.

The House Hotel Karaköy – Kasa Lokanta & Bar

Şehrin en trend lokasyonunda kültürel dinamiklerle iç içe olan prestijli butik otel markası The House Hotel Karaköy’ün teras katında yer alan Kasa Lokanta & Bar, İstanbul’un keyfini çıkarmak isteyenler için mükemmel bir tercih.

Michelin yıldızlı İspanyol Şef Jaume Puigdengolas’ın ziyaretçilere uluslararası bir gastronomi deneyimi yaşattığı Kasa Lokanta & Bar, 9 Ekim Çarşamba gecesi misafirlerini muhteşem bir Küba gecesi ile ağırlayacak. Tarihi yarımadaya kucak açan ve büyüleyici manzarası ile dikkat çeken The House Hotel Karaköy’de yaza veda gecesi ile keyifli anlar yaşanacak.

Tarihi ve sofistike mimariye sahip olan The House Hotel Karaköy, kış aylarında da alternatif müzik programları ile İstanbullulara farklı bir atmosfer sunmaya devam edecek.

Rezervasyon

The House Hotel Karaköy
reservation@househotels.com
+90 212 252 27 28