Corendon Polonya’nın 5 şehirden Antalya’ya uçacak

Corendon Havayolları Grubu Kurucusu ve CEO’su Yıldıray Karaer

Last Updated on 17 Ekim 2019 by Turizm Günlüğü

Corendon Airlines, Polonya turizm sektörünün temsilcileriyle buluştu. Davette Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, 2020 yaz sezonu için Polonya’dan düzenleyecekleri uçuşlar ve bu pazardaki hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Avrupa pazarındaki istikrarlı büyümesini sürdüren Corendon Airlines, hizmet kalitesini artık Polonya’ya da taşıyor.

POLONYALI SEKTÖR PAYDAŞLARIYLA BULUŞTU

Bu çerçevede Corendon Airlines; Polonya’da faaliyet gösteren tur operatörleri, seyahat acentelerini ve havalimanlarının yetkililerini Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon Airlines yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleşen akşam yemeğinde konuk etti.

POLONYA UÇUŞLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

16 Ekim akşamı Varşova’da düzenlenen davette Karaer, Corendon Airlines’ın faaliyetlerini ve hedeflerini aktarırken, Polonya uçuşları hakkında da detaylı bilgiler verdi. Hollandalı ünlü jazz sanatçısı Steffen Morrison’nın sahne aldığı gecede, misafirler keyifli dakikalar geçirdi.

Davete katılanlara teşekkür eden Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, şunları söyledi:

YILDIRAY KARAER 2020 YILI POLONYA UÇUŞ PLANINI AÇIKLADI

“Corendon Airlines olarak Avrupa pazarında yürüttüğümüz başarılı operasyonlarla ve hizmet kalitemizle kendimize haklı bir yer edindik. Aynı başarıyı Polonya pazarında da yakalayacağımızdan şüphemiz yok. Polonya’da uzun yıllardır devam eden operasyonlarımızı; uçuş sayımızı, uçtuğumuz havalimanı ve destinasyon sayımızı artırarak sürdürmek adına yatırımlarımızı gerçekleştireceğiz. 2020 yaz sezonunda Varşova, Poznan, Gdansk, Wroclaw, Katowice’den Antalya’ya, yine Katowice’den Gazipaşa, Heraklion ve Rodos’a uçmaya başlayacağız. Hedefimiz 2020 sezonu için planladığımız 140 bin koltuk rakamını yakalamak.”

Corendon Airlines’ın 25 Nisan 2020 – 15 Ekim 2020 tarihleri arasında Polonya için uçuş planlaması ise şu şekilde:

Varşova – AntalyaHer Çarşamba ve Cumartesi
Poznan – AntalyaHer Çarşamba
Gdansk – AntalyaHer Perşembe
Wroclaw – AntalyaHer Pazar
Katowice – AntalyaHer Çarşamba ve Cumartesi
Katowice – GazipaşaHer Çarşamba
Katowice – Heraklion Her Pazar
Katowice – RodosHer Cuma