Mandarin Oriental, Bodrum’a 12 ödül birden!

Mandarin Hotel Bodrum'a yeni ortak
Mandarin Oriental Bodrum

Last Updated on 22 Ekim 2019 by Turizm Günlüğü

Mandarin Oriental, Bodrum 19 Ekim günü Kuala Lumpur’da gerçekleşen Uluslararası ölçekte prestijli ve saygın 2019 Haute Grandeur Global Excellence Awards ödül töreninde toplamda 12 ödüle layık görüldü.

Ödülü Mandarin Oriental, Bodrum adına Genel Müdür Harun Dursun aldı. Harun Dursun, bu değerli ödüller ile ilgili düşüncelerini “Uluslararası alanda layık görüldüğümüz bu prestijli ödüller bizi gururlandırıyor. Ödüllerimizin, ekipçe misafirlerimizin beklentilerinin üzerine geçmek ve onlara unutulmaz bir deneyim yaşatabilmek için gösterdiğimiz çabanın ve efsanevi hizmet ilkemizin bir yansıması olduğunu düşünüyorum. Her ödülle birbirine daha çok kenetlenen Mandarin Oriental, Bodrum ekibi olarak yatırımcımız Astaş Holding’in desteğiyle başarılarımızı daha da yukarı taşımak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” sözleriyle dile getirdi.

2019 Haute Grandeur Global Excellence Awards’da Mandarin Oriental, Bodrum’un aldığı ödüller:

Mandarin Oriental, Bodrum

Avrupa’daki En İyi Balayı Resort’u
Avrupa’daki En İyi Havuzlu Villa
Avrupa’daki En İyi Resort Spa’sı
Avrupa’daki En İyi Resort Villası

The Spa at Mandarin Oriental, Bodrum

Türkiye’deki En İyi Sağlıklı Yaşam Spa’sı
Türkiye’deki En İyi Resort Spa’sı

Assaggio

Avrupa’daki En İyi Sahil Restoranı
Türkiye’deki En İyi Resort Restoranı
Dünya Çapındaki En İyi İtalyan Mutfağı

Bodrum Balıkçısı

Avrupa’daki En İyi Resort Restoranı
Türkiye’deki En İyi Akdeniz Mutfağı
Dünya Çapındaki En İyi Türk Mutfağı

Haute Grandeur Global Hotel, Spa and Restaurant Awards öncü, saygı duyulan ve Uluslararası çapta güvenilen ödül organizasyonu olarak oteller, resort’lar, restoranlar ve spa’lar gibi lüks kuruluşların yüksek başarılarını ödüllendirmek adına kuruldu. Ödüllere layık görülen oteller, spa’lar, restoranlar misafirperverlikten çeşitli lüks kriterlerine kadar her alanda her zaman mükemmelli hedefleyen, misafirlerine eşsiz, unutulmaz ve ilham verici bir deneyim sağlayan kuruluşlar olarak öne çıkıyor. Haute Grandeur Global Exellence Awards otel, spa ve restoran sektöründeki en yüksek övgü ve başarı olarak kabul ediliyor.

Harun Dursun’a ‘Türkiye’nin En İyi Genel Müdürü’ ödülü