İstanbul’un yeni gözde mekanı 1001 Lounge

1001 Lounge Ataşehir

Last Updated on 25 Ekim 2019 by Yaşar Çelik

Şık ve konforlu ambiyansı, günün her saatine uygun damakta iz bırakan zengin menüsü, imza kokteyllere sahip barı, fırın ve tatlı ürünlerinin yer aldığı pastanesi, her yaştan misafirine hitap eden eğlence konsepti ve özel VIP odaları ile şehrin gözde buluşma adresi 1001 Lounge, haftanın 7 günü misafirlerine adeta bir masal yaşatıyor.

İstanbul’un gözde semtlerinden Ataşehir’de açıldığı günden beri şehrin popüler buluşma noktası olan 1001 Lounge; lüks ve konforun buluştuğu mimarisi, Dünya mutfaklarından Türk mutfağına enfes lezzetlere sahip zengin menüsü, ağırladığı her yaştan misafirinin uzun süre keyifli vakit geçirmesini sağlayan eğlence alternatifleri ve profesyonel servis anlayışı ile vazgeçilmez deneyimler sunuyor.

Adından aldığı ilhamla 1001 lezzetin tadını ve hazzını yaşayacağınız 1001 Lounge menüsünde, dünya mutfağından seçkin lezzetler, taş fırınından pide, pizza ve lahmacun çeşitleri, kömür ateşinde enfes kırmızı et seçenekleri, sağlığına ve formuna dikkat edenler için salata, diyet ve vegan menüsü, taze balık ve tavuk menüleri, fastfood ve atıştırmalık severler için zengin alternatifler, minik kahramanlar için çocuk menüsü ve daha fazlası adeta bir lezzet senfonisi yaşatıyor.

HER YAŞA GÖRE EĞLENCE

Tüm misafirlerini sevdikleriyle birlikte uzun süre güzel anlar yaşatmak amacıyla farklı eğlence alternatiflerine sahip 1001 Lounge, gününüze renk katacak ilham veren dünyasını keşfe davet ediyor. Her biri farklı olarak dekore edilen 5 VIP Odasında arkadaşlarınızla birlikte doğum günü, karaoke, playstation, maç veya film keyfini yaşayabilir özel iş toplantılarınızı da düzenleyebilirsiniz. Ayrıca her Cuma, Cumartesi, Pazar Canlı DJ performanslarıyla eğlencenin nabzı 1001 Lounge’ta atmaya devam ediyor. Geleneksel Okey oyununun müdavimlerini de unutmayan 1001 Lounge, otomatik Okey masalarında kesintisiz bir eğlence sağlıyor.

Minik Misafirlerine Özel Oyun Odası ve Çocuk Menüsü

1001 Lounge, hem ailelerin gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebilmeleri hem de çocukların keyifli zaman geçirmeleri için çocuklara özel oyun odası tasarladı. Çocuklar, eğitimli oyun ablaları eşliğinde eğitici oyunlar oynayıp hafta sonları yaratıcı atölye etkinliklerine katılarak hoşça vakit geçirebilecek. Ayrıca 1001 Lounge çocuklara özel çok zengin içerikli ve sağlıklı bir menü hazırladı. Unutulmaz anılara evsahipliği yapan 1001 Lounge’un oyun odasında da doğum günü etkinlikleri yapabilir, konsept konusunda ekibimizden profesyonel destek alabilirsiniz. Oyun odasındaki tüm materyaller, çocuk sağlığına uygun, kanserojen madde içermeyen malzemelerden üretilmiştir.