The House Hotel Grubu’nun Türkiye operasyonları genel müdürü Tolga Akıncı

The House Hotel Grubu’nun Türkiye operasyonları genel müdürü Tolga Akıncı
The House Hotel Grubu’nun Türkiye operasyonları genel müdürü Tolga Akıncı

Last Updated on 12 Kasım 2019 by Yaşar Çelik

Yenilikçi fikirleriyle turizm, otelcilik ve emlak sektörüne yeni bir vizyon getiren Kerten Hospitality’ye ait The House Hotel Grubu’nun Türkiye operasyonları Genel Müdürü, otelcilik sektöründe uzun yıllar tecrübesi bulunan Tolga Akıncı oldu.

TOLGA AKINCI GENİŞLEME STRATEJİSİNDEN DE SORUMLU OLACAK

Kerten Hospitality’nin kalite ve bireysellik konusunda dünya çapında üne sahip, ödüllü, hızlı büyüyen lüks markası The House Hotel Grubu’nun Türkiye operasyonları Genel Müdürlük görevine Tolga Akıncı getirildi. Kerten Hospitality’nin şehir otelciliğinin yanı sıra Ege ve Akdeniz sahil şeridinde başlatmayı planladığı küçük-orta çaplı işletmeleri marka çatısı altında toplayarak genişleme stratejisinden sorumlu kişi de yine Akıncı olacak.

Tolga Akıncı, turizm sektöründeki çalışma hayatına Grand Hyatt İstanbul’da başladı. 2006 yılında Beşiktaş Group’un ilk otel yatırımı Pera Palace Hotel’in restorasyon projesinde Proje Koordinatörü olarak görev yapan Akıncı sonrasında ise aynı otelde Satış Direktörü olarak görev aldı. Martı İstanbul Otel ve Radisson Blu Hotel’de çeşitli Satış ve Pazarlama pozisyonları ve CVK Park Bosphorus Hotel’de Genel Müdür Yardımcılığı gibi pozisyonların ardından son olarak Accor’a bağlı Mercure İstanbul Taksim Oteli’nin Genel Müdürlüğü’nü yapan Tolga Akıncı, 2019 yılının Ekim ayında The House Hotel Grubu’nun Türkiye operasyonları Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Lise eğitimini Saint Benoit’da tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliğinden mezun olan Tolga Akıncı, anadili Türkçe dışında çok iyi derecede İngilizce ve Fransızca bilmektedir.