Gloria Jean’s Coffees yeni mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor

Gloria Jean’s Coffees'in yeni mağazaları Antalya The Land of Legends'da ve Eskişehir’de

Last Updated on 16 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Türkiye pazarına giren ilk gurme kahve markası olan Gloria Jean’s Coffees, yeni mağazalarını Antalya The Land of Legends’da ve Eskişehir’de kahve severlerle buluşturdu.

Türkiye’de büyümeye devam eden Gloria Jean Coffees yeni mağazaları ile birlikte şube sayısını 2020 yılında 80’e çıkardı.

Eskişehir’de İlk Şubesini Açtı

Her geçen gün bünyesine yeni mağazalar ekleyerek kaliteli kahve çekirdeklerinin kokusunu ve lezzetini yeni nesil ile buluşturan Gloria Jean’s Coffees, Eskişehir’de ilk şubesini kahve tutkunları ile buluşturdu. Eskişehir’de 2020 yılı içerisinde üç yeni mağaza daha açacağını ifade eden Mehmet Dinçerler, “Gloria Jean’s Coffees Türkiye olarak, Türkiye’nin 30 ilinde 80 mağazamızla her gün yaklaşık 25.000 kadar misafirimizi ağırlıyoruz. 8. yılını geride bırakan Gloria Jean’s, büyüme hedefleri doğrultusunda 2020 yılında da yatırımlarını sürdürmeye devam edecek. Bu yıl içerisinde açmayı planladığımız 20 mağaza bulunuyor. Gloria Jean’s Coffees mağazalarında istihdam ettiğimiz kişi sayısı 800. Bu sayıyı artarak çoğalmasını arzu ediyoruz” dedi.

Eskişehir’den sonra Antalya The Land of Legends’da yeni mağazasını misafirleri ile buluşturan Gloria Jean’s Coffees yeni mağazalarla birlikte 2020 yılında yüzde 30’luk bir büyüme elde etmeyi hedefliyor.