Fairmont Quasar Istanbul’a yeni pazarlama ve iletişim direktörü

Fairmont Quasar Istanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörü Buket Oğuz oldu.

Last Updated on 27 Ocak 2020 by Turizm Günlüğü

Konaklama sektöründe 23 yılı aşkın tecrübeye sahip Buket Oğuz, Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’a Pazarlama ve İletişim Direktörü olarak atandı.

Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümünden mezun olan Oğuz, profesyonel iş yaşamına 1996 yılında The Marmara İstanbul’da Halkla İlişkiler Temsilcisi olarak başladı. Bu otelde Halkla İlişkiler Müdürü pozisyonuna yükselen Buket Oğuz, 2001 yılında Hilton İstanbul’a geçiş yaparak Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü olarak çalıştı. Ardından Ceylan Inter-Continental Istanbul’da Pazarlama İletişimleri Müdürü olarak kariyerine devam etti.

2002 yılında Mövenpick Hotel Istanbul’un açılış ekibinde Halkla İlişkiler Müdür olarak görev alan Oğuz, 2010 – 2019 yılları arasında Türkiye’deki Mövenpick Otelleri’nin Pazarlama İletişimleri Direktörü olarak grubun dört otelinden sorumlu oldu.

Ocak 2020’de Fairmont Quasar Istanbul’un Pazarlama ve İletişim Direktörü görevini üstlenen Buket Oğuz, otelin tüm pazarlama iletişimleri ve halkla ilişkiler faaliyetlerini yürütecek.