İngiltere’nin iki kentinden Dalaman’a uçacak

Last Updated on 18 Şubat 2020 by Turizm Günlüğü

Dalaman bölgesinde direkt kontratları ile ön plana çıkan LookBookHoliday (MALLI TOURISM & TRAVEL LLC), 2020 yaz sezonunda, haftada bir gün Manchester ve Londra Stansted’den Dalaman’a uçuş başlatacağı bildirildi.

Firma, yalnızca konaklama ürünleri satan iş modelinin yanında, bu paket tur girişimi ile İngiltere’deki seyahat acentelerine, tur operatörlerine ve yatak bankalarına sadece B2B kanallarda hizmet sunacak. Başta Fethiye olmak üzere, Marmaris, Dalyan, Sarıgerme, Kaş ve Kalkan’daki daha çok üst kategori lüks, her şey dahil, plaj ve aile konaklama tesislerini portföyünde bulunduran şirketin bu atağının bölgeye olumlu katkısı olacağı bildirildi.

LookBookHoliday, İngiltere ve Avrupa’daki iş ortaklarının sözleşmeli veri tabanını kullanıyor ve birçok uluslararası online otel rezervasyonu yapan sektörün lider firmaları ile iş birliği içinde. Bununla birlikte Fethiye’de butik konaklama tesisi ve yat filosu sahibi olan firma, Türkiye’deki operasyonundaki misafirlerinin büyük çoğunluğu başta İngiltere, Almanya, İskandinav ve diğer Avrupa ülkeleri olmak üzere, BDT ve Orta Doğu ülkelerindendir.