Zorlu PSM, I-MICE ile MICE acentaları ve etkinlik ajanslarını ağırladı

Last Updated on 24 Şubat 2020 by Yaşar Çelik

Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) koordinasyonunda, Zorlu PSM ev sahipliğinde MICE segmenti çalışan acentalar, kahvaltılı programda bir araya geldiler.

Program kapsamında Touche salonunda alınan kahvaltı sonrasında Kavlak Avukatlık Bürosu’ndan Deniz Mina Küpana sunumuyla; hayatımızın odak noktasına yerleşen, kişilere ve kurumlara sorumluluk ve yükümlülükler getiren, uyulmaması durumundaysa idari ve cezai yaptırımlar getiren “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” (KVKK) konusu aktarıldı.

Kavlak Avukatlık Bürosu’ndan Deniz Mina Küpana (Ortadaki)

İkinci bölümdeyse; “Dünya’nın ve Türkiye’nin Değişimi: Trendler ve Beklentiler” başlığı, yerel ve global örnekler ve seçmen analizleriyle, Araştırmacı ve Ekonomist, İstanbul Ekonomi Araştırma Genel Müdürü Can Selçuki tarafından katılımcılarla paylaşıldı.

Araştırmacı ve Ekonomist, İstanbul Ekonomi Araştırma Genel Müdürü Can Selçuki (sağdan ikinci)

Üçüncü bölümdeyse ev sahibi Zorlu PSM Kurumsal Satış Müdürü Merve Karaçöl sahnedeydi. Karaçöl, Zorlu PSM ile ilgili kısa bir sunum gerçekleştirdi. Ardından acentalarla birlikte teknik gezi gerçekleştirildi.

Zorlu PSM Kurumsal Satış Müdürü Merve Karaçöl

Zorlu PSM, MICE acentalarını ağırladı

Program hakkında kısa bilgi aktarımı yapan Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) Başkanı Hüseyin Kurt “bu bizimde ilk defa uyguladığımız bir format oldu. Aslında pilot bir organizasyondu diyebiliriz. Zira, bu formatta direkt Turizm veya çalıştığımız segment değil, dolaylı olarak gündelik ve iş hayatımızı etkileyen konuları programa aldık. Bu format, gerçekleştireceğimiz kahvaltılı seri organizasyonlarımızın ilkiydi. Oldukça yoğun bir dönemde yaklaşık 70’in üzerinde acentacı dostumuz ve turizm basının kıymetli yöneticileri bizlerle birlikteydi. Katılım gösteren tüm kıymetli dostlara bu vesileyle çok teşekkür ederiz.” dedi.

Katılımcılar her sunum sonrası soruları ile buluşmaya renk kattılar.

Merve Karaçöl: Acentalarla her zaman işbirliği içinde olacağız!

Zorlu PSM Kurumsal Satış Müdürü Merve Karaçöl, “bugün, MICE segmenti çalışan acenta, etkinlik ajansı firma yöneticileri ve turizm basın mensuplarını mekanımızda ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Acentalarımızla birçok kurumsal organizasyon, lansman ve etkinliklerde çalışma fırsatımız oluyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz etkinlikte istedik ki; Zorlu PSM’yi çok daha yakından tanısınlar ve aramızdaki iletişim artsın. Bu bağlamda bizleri bir araya getiren I-MICE Derneği Başkanı Hüseyin Bey ve kıymetli yöneticilerine çok teşekkür ederiz. İlerleyen günlerde acentalarımızla çok daha fazla ve yoğun işbirliği içerisinde olacağımızı düşünüyor ve şimdiden gerçekleştirecekleri organizasyonlar için ev sahipliği yapmak adına sabırsızlandığımızı yinelemek istiyoruz.” dedi.