Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE) dokunmaya devam ediyor!

I-MICE Derneği, bu sene sektörden aldığı güçlü birlikte desteklediği okul sayısını ikiye çıkardı.

Last Updated on 27 Eylül 2019 by Yaşar Çelik

Kurulduğu günden bu yana dokunmak, üretmek, katma değer yaratmak ve fayda sağlamayı kendine misyon edinmiş Uluslararası MICE Endüstrisi Derneği (I-MICE), sektör paydaşlarına yönelik gerçekleştirdiği kişisel gelişim ve uzmanlığa yönelik eğitimler, yurt içi ve yurt dışı tanıtım gezileri, B2B organizasyonları, network etkinlikleri, iş birliği platformlarının yanı sıra biz olmak ve bütün olmak düşüncesiyle sosyal sorumluluk projelerinde de var olmaya devam ediyor.

“BEKLEYİN GELİYORUZ” DEDİLER VE GİTTİLER…

Geçen sene “bekleyin geliyoruz” mottosuyla Diyarbakır’ın Silvan İlçesinin Eski köyünde bulunan okula hem yardım götürmüş, hem de bu okulu kendilerine kardeş okul ilan edip, yıl boyu olası masraflarını karşılamayı sürdüren I-MICE Derneği, bu sene sektörden aldığı güçlü destekle birlikte okul sayısını ikiye çıkardı.

Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Dernek Başkanı Hüseyin Kurt, “bizim için sektöre dokunmak ve sektör adına faydalı bir şeyler yapmak ile bu gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleri arasında fark yok. Ayrıca burada aldığımız manevi ve iç huzur çok kıymetli.

Bu projenin sürekli hale gelmesinde sonsuz desteklerini esirgemeyen üyelerimiz ve sektörümüzün kıymetli paydaşlarına, konaklama sponsorumuz Divan Hotel Diyarbakır’a ve Genel Müdürü Özgür Çözgener’e, Divan merkez ofis çalışanı Ece Gümüş’e, İstanbul ulaşım sponsorumuz Limousine Plus firması ve kurucusu değerli üyemiz İsmail Coşar’a, Diyarbakır’da araç kiralama desteği sunan Kıymetli Başkan Akyıl Turizm Sahibi Mehmet Akyıl’a, Alyamaç Turizm Sahibi bölge insanı ve değerli üyemiz Cemal Alyamaç’a, miniklerimize diş bakım desteği sağlayan Diyarbakır Diş Hekimleri Odası ve kıymetli doktorlarımıza (Gülen İletmiş, Aslan Yiğit, Celil Can Çetin, Taha Turunç) her iki okulda destek ve yardımlarını esirgemeyen değerli öğretmenlerimiz Ceren Yıldız, Recep Açin’e, emeği geçen tüm dostlarımıza ve koca yürekli insanlara sonsuz teşekkürler” dedi.

Diyarbakır’ın Silvan İlçesinde yer alan Eskiköy İlkokulu…

Çocuklarımızın Parlak Gülüşleri Diyarbakır Diş Hekimleri Odasına Emanet!

I-MICE İcra Kurulu Üyesi ve Sosyal Sorumluluk Projeleri Komisyon Başkanı Mine Karaçaylı ise şunları söyledi: Sağ olsun başta başkanımız ve icra kurulu üyelerimiz bana ve birlikte çalıştığımız sosyal sorumluluk projeleri çalışma grubumuza çok inanmakta ve desteklerini esirgememektedir. Bizlerde kendilerinden aldığımız destek ve ilgi ile birlikte ne kadar daha fazla insana dokunuruz çabası içerisindeyiz. Bu bağlamda bu sene okul sayımızı ikiye çıkardık. Aynı zamanda yine icra kurulu üyemiz IDENTI MICE Firması Kurucusu Serkan Güngör arkadaşımız sayesinde ve koordinasyonunda Diyarbakır Diş Hekimleri Odası destekleriyle yarınımız ve geleceğimiz olan çocuklarımızın diş bakımları ve gülüşlerine dokunmak istedik. Yıl içerisinde periyodik takip ve bakım yine derneğimizin destekleriyle devam edecek. Hocalarımızla koordineli olarak yıl içerisinde miniklerimizin tüm ihtiyaçları geçen sene olduğu gibi bu sene de yine tarafımızca karşılanacak.

“SEN YOKSAN 1 EKSİĞİZ”

Derneğin Genel Sekreteri Işıl Özmen#sektorunesahipcik, #hepbirliktecokdahagucluyuz, #birlikteyapabiliriz mottoları ile yoluna devam eden derneğimiz, bu dönem “SEN YOKSAN 1 EKSİĞİZ” çağrısı yapıp sektörü ve paydaşları derneğimizin oluşumu içerisinde olmaya ve hep birlikte üretmeye davet ettiklerini hatırlattı. 16 Eylül tarihinde “Sezon Açılış Partisi & Networking” etkinliğimizde üyelerimiz ve sektör paydaşlarımız ile bir araya geldik. Çok yoğun talep aldığımız bu gecemiz, teknede olmamız sebebiyle sadece 250’nin üzerinde dostumuzla bir arada olabildik. İcra kurulu olarak aldığımız kararla birlikte yeni iletişim ve iş birliği fırsatlarının başlaması ve var olanların gelişmesine vesile olan bu önemli etkinliklerimizi önümüzdeki aylarda da devam ettireceğimizin müjdesini buradan 1 kez daha paylaşmak isterim. Son olarak, hep birlikteyken yapamayacağımız ve başaramayacağımız bir şey yok. Yeter ki bir araya gelelim. Bir arada olalım. Konuşalım.. Birlikte üretip birlikte dokunalım. En son sosyal sorumluk projemizde de birlikte olunduğunda maddi ve manevi yansımalarını hep birlikte gördüklerini belirterek emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.