İşte Alman havayolu firmalarının yaz sezonu uçuş programları…

Last Updated on 28 Mayıs 2020 by Turizm Günlüğü

Alman havayolu firmalarının yaz sezonu uçuş programlarının detayları belli olmaya başladı. Havayolu firmaları, 2020 yaz sezonu için tatil destinasyonlarına yönelik uçuşlarına Haziran ayında başlayacaklarını duyurdu.

Tatil destinasyonlarına yönelik uçuşlarıyla ön plana çıkan Alman havayolu firmaları, operasyonlarına başlamaya hazırlanıyor.

CONDOR 29 TATİL DESTİNASYONUNA UÇACAK

Geçen hafta Condor 2020 yaz sezonunda, 25 Haziran tarihinden itibaren 29 tatil destinasyonuna uçacağını duyurmuştu.

Condor, Almanya’nın sekiz havalimanından 29 tatil destinasyonuna haftada 300 uçuş düzenleyecek.

Condor’un 2020 yaz sezonunda uçacağı 29 tatil destinasyonu ve daha kapsamlı bilgi için: “Tarihi açıkladı: Yunanistan’da 14 Türkiye’de 1 noktaya uçacak”

Condor ilk etapta yaz sezonu programı için filosundaki 50 uçaktan 35’ini kullanacak.

Condor CEO’su Ralf Teckentrup, yaz sezonu programı kapsamında 29 tatil destinasyonuna yönelik uçuşların Ekim ayının sonuna kadar süreceğini açıkladı.

EUROWINGS AVRUPA DESTİNASYONLARINI TERCİH EDECEK

Lufthansa’nın iştirakleri arasında yer alan Eurowings ise gelecek ay operasyondaki uçak sayısını 20’ye çıkaracak ve 40 tatil destinasyonuna uçuş düzenleyecek. Eurowings ise Mayorka, Kanarya Adaları, Yunanistan, İtalya ve Hırvatistan ağırlıklı olmak üzere Avrupa sınırları içerisindeki tatil destinasyonlarına uçuşlar düzenlemeyi planladığını açıkladı.

TUIfly OTELLERİ BEKLİYOR

TUI Almanya’nın havayolu firması TUIfly ise tatil destinasyonlarındaki tatil köyü ve otellerin açılmasının ardından uçuşlarına Temmuz ayında başlamayı planlıyor. TUIfly, 2020 yaz sezonu uçuş programında Yunanistan’ın resort noktalarına ağırlık verecek. Uçuşlardaki koltuk kapasitesinin %80’i, otel konaklamalarıyla birlikte satılan tur paketlerine ayrılacak.

SUNEXPRESS UÇUŞLARINI KADEMELİ OLARAK BAŞLATACAK

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Türkiye’nin durumunu göz önünde bulundurarak uluslararası uçuşları kademeli olarak başlatmayı planlıyor.

Hatırlanacağı üzere SunExpress Türkiye’deki yurt içi uçuşlarına 4 Haziran tarihinde başlayacağını açıklamıştı.

SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade ise yaptığı açıklamada Almanya’dan uçuşların haziran ayı içerisinde başlayabileceğini Temmuz ve Ağustos aylarında ise kademeli olarak genişletilebileceğini belirtti.