Jet2’dan 100 bin koltukluk kapasite artışı: Listede Türkiye de var

Jet2holidays'ten Türkiye Değerlendirmesi

Last Updated on 27 Ağustos 2020 by Turizm Günlüğü

İngiliz tur operatörü Jet2.com, 2020 yaz sezonu için önemli destinasyonlarda kapasite artışına gittiğini açıkladı.

İngiliz tur operatörü Jet2.com ve havayolu firması Jet2holidays, İngilizlerin hala 2020 yaz sezonunda tatil yapmak için çok hevesli olmaları nedeniyle Yunanistan, Türkiye ve Portekiz destinasyonlarına yönelik 100 bin koltukluk kapasite artışına gittiğini açıkladı.

Tur operatörü tarafından yapılan açıklamada, 500 uçuşluk ek kapasitenin İngiliz tatilciler tarafından yoğun talep göreceğine inanıldığı belirtildi.

Seyahat kısıtlamalarının kalkmasının ardından 24 Ağustos’ta Portekiz uçuşlarına yeniden başlayan Jet2, Faro’ya Birmingham, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford, Londra Stansted, Newcastle ve Manchester’dan 100 uçuş ekledi.

Jet2, ayrıca Londra Stansted Havalimanı’ndan Portekiz’in Madeira Adaları’na da uçuş düzenleyecek.

ANTALYA VE DALAMAN’A 50 UÇUŞ

Türkiye’ye ise Birmingham, East Midlands, Leeds Bradford, Manchester ve Londra Stansted’den Antalya’ya, East Midlands, Manchester ve Newcastle’dan Dalaman’a 50 ilave uçuş daha düzenlenecek.

Yunanistan’ın bazı destinasyonları için de kapasite artışına gidildiği belirtildi.

Jet2.com ve Jet2holidays CEO’su Steve Heapy, “Portekiz, Yunanistan, Türkiye ve Kıbrıs tatillerine yönelik gördüğümüz talep, bize İngiliz tatilcilerin 2020 yılı için hala hevesli olduklarını gösteriyor. Biz de buna ek uçuşlar düzenleyerek yanıt veriyoruz” dedi.