Türkiye tatillerini 2021 baharına kadar askıya mı alacak?

Last Updated on 15 Ekim 2020 by Turizm Günlüğü

İngiliz seyahat ve turizm haber siteleri Jet2 holidays’in Mayorko, Bodrum, Dalaman ve İzmir’e yönelik uçuşlarına başlama tarihi için uzatma kararı aldığını öne sürdü.

travelweekly.co.uk seyahat ve turizm haber sitesi, İngiliz tur operatörü Jet2holidays’in Malta, Mayorka, Türkiye’de ise Bodrum, Dalaman ve İzmir uçuşlarını ve tatil paketlerini 2021 baharına kadar askıya aldığını öne sürdü.

Malta tatillerinin 14 Şubat’a, Mayorka tatillerinin ise 11 Şubat’a kadar askıya alındığı belirtildi.

Haberde Dalaman tatillerinin 26 Mart 2021’e kadar, Bodrum ve İzmir tatillerinin ise 29 Nisan 2021’e kadar İngiliz tur operatörü tarafından askıya alındığı öne sürüldü.

ANTALYA UÇUŞLARINA 1 KASIM’DA BAŞLAYACAK   

Jet2 holidays’in, seyahat acentelerine ve partner’larına gönderdiği mesaja atıfta bulunarak; “1 Kasım’da Antalya’ya uçuşlarına yeniden başlatmayı planladığı, Balear adalarından İbiza ve Minorko tatillerinin 30 Kasım’a kadar askıya alındığı” belirtildi.

Bunun yanı sıra Jet2CityBreaks ise Barselona, ​​Krakow ve Berlin, Köln, Kopenhag ve Viyana’daki Noel Pazarları destinasyonlarına yönelik tatil paketlerini askıya aldı.

Travel Trade Gazette haber sitesi de, Jet2.com’un yeni uçuş programına göre; Dalaman uçuşlarına 26 Mart 2021’den, İzmir ve Bodrum uçuşlarına ise 29 Nisan 2021’den itibaren yeniden başlayacağını öne sürdü.