Alman tur operatörü sezonu Aralık ayına kadar uzattı

Avrupa'nın 3. Büyük Tur
Münih merkezli Alman tur operatörü FTI Touristik'in acenta bürosu / Foto: t-online.de

Last Updated on 15 Ekim 2020 by Turizm Günlüğü

Alman tur operatörü FTI Group, indirimli fiyatlar ve kolay iptal koşulları sunduğu kış programı için küçülmeye giderek; orta mesafeli destinasyonlara odaklandı.

Almanya’nın üçüncü büyük tur operatörü FTI Group, COVID-19 vaka sayılarının yeniden düşüşe geçmesi halinde rezervasyonlarda yeniden yükseliş yaşanacağını öngördüğü için 2020/21 kış programı kapsamında Kanarya Adaları, Mısır, Fas, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Umman tatillerine ağırlık verdi.

FTI Group, Alman tatilcilerin önümüzdeki haftalarda rezervasyon yapmalarını motive etmek için önemli oranlarda erken rezervasyon indirimleri ve kolay iptal koşulları sunacak.

KANARYA ADALARI İÇİN UMUTLU

FTI Group Genel Müdürü Ralph Schiller, “Şu anda Kanarya Adaları için hala bir seyahat uyarısı var ancak korona vaka sayılarının kışın tekrar kontrol altına alınabileceğini umuyoruz” dedi.

Alman tur operatörü Kanarya Adaları programı kapsamında şu anda; Düsseldorf, Münih, Frankfurt ve Leipzig’den Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura ve Lanzarote’ye haftalık charter uçuşları planlıyor.

UMMAN’A HOLIDAY EUROPE İLE UÇACAK

Diğer yandan Almanya’nın Düsseldorf, Münih, Frankfurt ve Leipzig kentlerinden sekiz saatlik uçuşlarla Umman’ın tatil destinasyonu Salalah’a uçuşların düzenlenmesi planlandı.

Kanarya Adaları ve Umman uçuşlarını FTI, Bulgar charter havayolu firması ve partneri Holiday Europe ile gerçekleştirecek.

DÖRT ŞEHİRDEN MISIR DESTİNASYONLARINA UÇACAK

FTI, kış sezonunda Düsseldorf, Münih, Frankfurt ve Leipzig’den Condor ve Holiday Europe havayolu firmaları ile Mısır’ın Hurghada, Marsa Alam ve Sharm el-Sheikh’e uçuş düzenleyecek ve tatil paketi sunacak.

TÜRKİYE ÖNEMLİ DESTİSNASYONLAR ARASINDA

Tur operatörünün diğer önemli kış destinasyonları arasında Agadir, Dubai ve Türkiye yer alıyor.

SEZONU ARALIK ORTASINA KADAR UZATTI

Bu arada, Münih merkezli şirket, Girit, Rodos, Sicilya ve Malta’nın yanı sıra Madeira gibi birçok Akdeniz adası için “yaz” sezonunu Aralık ortasına kadar uzattı.

Tur operatörü, çeşitli otelcilerle daha uzun otel açılış süreleri için pazarlık yaptı ve uzun sezon için özel paketler sunacak.