Uzakrota ile Dünya’nın en büyük online etkinliği

Last Updated on 21 Ekim 2020 by Turizm Günlüğü

100 bin kişinin katılımı ile Dünya’nın en büyük online etkinliği Uzakrota’nın detayları belli oldu.

2018 yılında Hollanda merkezli Bidroom tarafından “Dünyanın En Etkili 10 Turizm Etkinliği”nden biri olarak, 2019 yılında Japonya merkezli HIS Travel tarafından “Dünyanın En İyi 5 Etkinliği”nden biri seçilen, 2020 yılında ise Güney Afrika merkezli Travelstart’ın kolu olan Hepstar tarafından “Dünyanın en etkili 10 turizm etkinliği”nden biri seçilen Uzakrota’nın 2020 yılı Global etkinliğinin detayları belli oldu.

Uzakrota Summit 2020 bu yıl 1-2-3 Aralık tarihlerinde Turizm Malezya ana destekçiliği ve Egencia, Turkish Airlines Corporate Club, obilet.com ve Princess Cruise kurumsal sponsorluğunda online olarak gerçekleşecek.

100 bin kişi, 400 konuşmacı, 400 stand ve tematik yedi sahne ile Dünya’nın en büyük online etkinliğinin olması planan etkinlikte, birbirinden değerli konuşmacılar ile Dünya’nın önde gelen turizm liderleri, turizm ekosisteminin en merak edilen konularıyla sahnede olacaklar.

Uzakrota’nın artık klasikleşen farklı tematik salon konsepti bu yıl yedi salona çıkıyor. Daha önceki yıllarda gerçekleşen Ana Salon, Pazarlama Salonu, İş Seyahati Salonu, Teknoloji Salonu’na ek olarak bu yıl MICE salonu, Turizm Girişimleri & Yatırımları ve Turizm Malezya salonu olmak üzere üç salon daha eklenecek.

Detaylı bilgi için: https://www.uzakrota.com/online20