Gazella Turizm yeni seyahat konsepti“Gezgin Yaka”yı tanıttı

Last Updated on 22 Ekim 2020 by Turizm Günlüğü

27-39 yaş aralığındaki ileri seviye gezginler için tasarlanan Gezgin Yaka konsepti kapsamında Gazella Turizm misafirleri yoğun iş ve yaşam temposuna dünyanın dört bir yanındaki destinasyonları keşif ve sosyalleşme keyfiyle mola verecek.

1996 yılından bu yana “İleri Seviye Gezgin”lerle dünyanın farklı noktalarını keşfeden Gazella Turizm, 27-39 yaş aralığındaki gezginlerin katılabileceği yeni seyahat konsepti “Gezgin Yaka”yı tanıttı. Özellikle genç-yetişkin profesyonellerin yoğun iş ve yaşam temposu karşılığında doğan seyahat ihtiyaçlarına yönelik olarak tasarlanan Gezgin Yaka konsepti kapsamında Gazella misafiri Gezgin Yakalar, dünyanın farklı destinasyonlarını birlikte keşfedecekler. Saklı maliyetlerin bulunmayacağı Gezgin Yaka konsepti dahilinde misafirler, hem Gazella tarafından tasarlanmış erişilebilir fiyatlı bir tatil deneyimini yaşayacak hem de sosyalleşip iş çevrelerini geliştirebilecek.

Dünyayla birlikte insanların seyahat ve gezi alışkanlıklarının da değiştiğini vurgulayan Gazella Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Velit Gazel, “Bu zamana kadar düzenlediğimiz binlerce turdan öğrendiklerimiz, yol arkadaşlığı yaptığımız on binlerce gezginden aldığımız yorumlar yepyeni bir konseptin tohumlarını attı ve Gezgin Yaka’yı ortaya çıkardı. Yoğun iş ve yaşam temposunun etkisiyle tatile yüklediğimiz anlam artık daha da yoğunlaşıyor. Oysa iş yaşamındaki üretkenliğimiz, sosyal hayatımızda yaşadığımız mutluluk gezmek ve keşfetme tutkusundan aldığımız ilhamla besleniyor. Gezgin Yaka’nın ortaya çıkışında bu ihtiyaca yanıt vermek yatıyor. Gazella Turizm farkıyla, bir yandan üretirken diğer yandan da dünyayı keşfeden ‘Gezgin Yakaları’ destinasyonlarımızı erişilebilir fiyatlarla keşfetmeye çağırıyoruz” diye konuştu.