Kahvede yeni trend

Last Updated on 17 Kasım 2020 by Turizm Günlüğü

Kaave Roasteryler’de, Türkiye’de bir ilk olan kişiye özel imza kahve harmanı oluşturma imkanı bulunuyor. Misafirlerin damak zevklerine göre seçtikleri çiğ kahve çekirdekleri baristalar tarafından kavrulup harmanlanarak özel paketler halinde kendilerine teslim ediliyor.

5. nesil kahveciliğin Türkiye’deki ilk temsilcisi Kaave Roastery, Tropikal kuşak ülkelerinin en seçkin bölgelerinde bulunan yerel çiftliklerdeki en verimli ve kaliteli hasatlardan edilen nano lot kahveleri üstün teknolojilerle demleyerek fincanlara getiriyor. Mağazalarında daima dönemsel olarak en yeni hasattan elde edilen kahveleri bulunduran marka, bu kahveleri kendi üretim tesislerinde işliyor.

Özel Kavurma Alanları

Kaave Roasteryler’de bulunan kavurma alanları taze kahve içmek isteyenler için birçok alternatif sunuyor. Kavurma alanlarında isteyen seçtiği çiğ kahve çekirdeklerini kavurtabiliyor, isteyen seçtiği kahve çekirdeğini mağazada kendisine özel demleme yaptırabiliyor.

Kahve kavurma alanlarında, hizmet olarak Türkiye’de bir ilk olan kişiye özel imza kahve harmanı oluşturma imkanı da bulunuyor. Misafirlerin damak zevklerine göre seçtikleri çiğ kahve çekirdekleri baristalar tarafından kavrulup harmanlanarak özel paketler halinde kendilerine teslim ediliyor.

Kaave Roastery, kahve özelinde global gıda pazarında sürdürülebilirlik, etik ticaret, sağlıklı bir toplum ve geleceğin kurulması konularında uluslararası kabul gören “FSSC 22000 Temel Gıda Güvenliği Sistem Belgesi” sertifikasını elinde bulunduruyor. Kaave Roastery, kullandığı kaliteli kahve çekirdekleri ve bu çekirdeklerin steril, hijyenik ortamlarda işlenmesi ile sağladığı gıda güvenliği şartlarına istinaden bu ödülü almaya hak kazandı. Global anlamda geçerliliği olan sertifika, gıda güvenliği kaynaklı şikayetlerin azaltılması ve ortadan kaldırılması anlamında tüketiciler için büyük önem taşıyor.