Kiralık kayak merkezi için ikinci ihale düzenlenecek

Keltepe Kayak Merkezi / Karabük

Last Updated on 19 Kasım 2020 by Turizm Günlüğü

Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Karaağaç Köyü mevkiinde bulunan, bir yıllığına kiraya verilecek Keltepe Kayak Merkezi için ikinci kez ihale düzenleneceğini duyurdu.

Karabük ilinin Karaağaç Köyü Mevkiinde İl Müdürlüğü’ne ait Keltepe Kayak Merkezi Alt ve Üst Günübirlik Tesisleri kafeterya-mutfak, kayak malzemeleri kiralama işletmesi bir yıl süreyle Açık Teklif Usulü (Açık Arttırma) ile kiraya verilmek üzere ikinci kez ihale düzenlenecek.

Kiralama ihalesinin yıllık toplam muhammen kira bedeli (%5 çeşitli paylar, %18 KDV, Damga Vergisi, sözleşme pulu bedeli ve %6 kati teminat hariç) 90 bin TL olarak belirlendi.

İLK İHALEYE DÖRT ŞİRKET KATILIM GÖSTERMİŞTİ

Keltepe Kayak Merkezi için ilk kez 13 Ekim 2020 tarihinde ihale düzenlenmişti. İhaleye dört şirket katılım göstermiş ve en uygun teklifi veren firma ihaleyi kazanmıştı. Fakat daha sonra bilinmeyen bir nedenle ihale iptal edildi.

Keltepe Kayak Merkezi’nin kiralama işi için ikinci ihale 4 Aralık 2020 Cuma günü saat 11:00’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İdari Binası’nda yapılacak.

İhaleye ilişkin diğer detayları öğrenmek için tıklayınız