Türkiye koronavirüs vaka sayısında rekora koşuyor

Last Updated on 25 Kasım 2020 by Yaşar Çelik

11 Mart 2020 tarihinde Türkiye’de ilk vakası tespit edilen corona virüsü pandemisine ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Mart ayından bu yana ülkemizi etkisi altına alan corona virüsü ile ilgili olarak Sağlık Bakanlığı filyasyon ekiplerince yapılan araştırmalar ışığında entübe, yoğun bakım ve iyileşen hasta sayıları ile Türkiye’de corona virüsü vaka ve ölü sayıları, günlük koronavirüs tablosu formatında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından açıklanıyor. Bakan Koca tarafından bugün (25 Kasım 2020 Çarşamba) paylaşılan 25 Kasım koronavirüs tablosu verilerini öğrenmek isteyenler Türkiye’de corona virüsü vaka ve ölü sayısı kaç oldu? sorusuna yanıt arıyor.

“Bugün vaka sayımız 28 bin 351”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de merakla beklenen vaka sayısını açıkladı. Söz konusu sayının PCR testi pozitif çıkan herkesi kapsadığını belirten Koca, “Bugün vaka sayımız 28 bin 351” dedi.

Bugün virüs nedeniyle 168 kişinin hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının Türkiye’deki seyriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Bugün virüs nedeniyle 168 kişinin hayatını kaybettiğini, 6 bin 814 kişiye hastalık tanısı konduğunu belirten Koca, merakla beklenen vaka sayısını ise 28 bin 351 olarak açıkladı.

Koca, vaka sayısıyla ilgili açıklamasında “PCR testi pozitif çıkan herkesi kapsıyor” vurgusunu yaptı.

Ayrıca son 24 saatte 164 bin 547 test yapıldığını açıklayan Koca, ağır hasta sayısının 4 bin 641 olduğunu duyurdu. Koca’nın açıklamasına göre bugün 3 bin 911 kişinin sağlığına kavuştu. Hastalarda zatürre oranı ise yüzde 3.4 olarak belirlendi.

SON DAKİKA! 25 KASIM KORONAVİRÜS TABLOSU: TÜRKİYE’DE CORONA VİRÜSÜ VAKA VE ÖLÜ SAYISI KAÇ OLDU?

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın paylaştığı 25 Kasım koronavirüs tablosu ile yerli ve yabancı ajanslardan elimize ulaşan son dakika corona virüsü haberleri ile ilgili ayrıntılar şöyle;

Bakan Koca SON DAKİKA açıkladı! 25 Kasım korona tablosu! Türkiye’de corona virüsü vaka ve ölü sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı günlük son durum tablosu…

25 KASIM TÜRKİYE CORONA VİRÜS VAKA VE ÖLÜ SAYILARI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından Bilim Kurulu sonrası yapılan canlı yayında 25 Kasım 2020 Çarşamba günü koronavirüs verilerini “Türkiye’de son 24 saatte 164 bin 547 Kovid-19 testi yapıldı, 6 bin 814 kişiye hastalık tanısı konuldu, 168 kişi hayatını kaybetti.” olarak açıkladı…

24 KASIM TÜRKİYE CORONA VİRÜS VAKA VE ÖLÜ SAYILARI

İşte Bakan Koca’nın günlük son durum değerlendirmeleri…

Bugün tespit edilen 7.381 yeni hastamız var. Ağır hasta sayımız 4.543’e ulaştı. Salgının seyrini değiştirmek elimizde. Aldığımız tedbir ve kısıtlamaların daha iyi ve hızlı netice vermesi için desteğiniz şart. Zorunlu olmadıkça kalabalıklardan uzak durun.

Bakan Koca SON DAKİKA açıkladı! 25 Kasım korona tablosu! Türkiye’de corona virüsü vaka ve ölü sayısı kaç oldu? Sağlık Bakanlığı günlük son durum tablosu…

23 KASIM TÜRKİYE CORONA VİRÜS VAKA VE ÖLÜ SAYILARI

Bugün tespit edilen 6.713 yeni hastamız var. Aşı kullanıma girene kadar, salgının yayılma hızını kontrol altında tutmaya devam edebilmek için destek verin. Tedbirlere uyun. Maske takın. Temizliğe dikkat edin. Zorunlu olmadıkça kalabalık ortamlara girmeyin.