RateHawk’ten Türkiye’deki seyahat acenteleri için mobil uygulama

RateHawk Mobile App Turkey

Last Updated on 10 Aralık 2020 by Yaşar Çelik

Otel ve seyahat hizmetleri için online B2B aracı olan RateHawk, Türkiye’deki seyahat acentelerine özel ilk mobil uygulamayı geliştirdi.

Yeni teknoloji, seyahat sektörü profesyonellerinin akıllı telefonlarından otel rezervasyonu yapmalarını ve operasyonları yönetmelerini sağlayacak. Uygulamanın işlevselliği iş seyahatlerini bütünüyle organize etmelerini sağlayacağından tüm acenteler uygulamayı kullanabilir. Uygulama Türkçe olarak mevcut.

Uygulama kullanıcıları müşterileri için otel seçebilir ve rezervasyon yapabilir, rezervasyonlarla ilgili bilgileri görüntüleyebilir, rezervasyonlara yorum ekleyebilir, online hesaplarını özelleştirebilir ve hesap yöneticisi ve destek hizmetinin iletişim detaylarını bulabilirler. İleride, uygulamanın işlevselliği genişletilecek ve zaman içinde oranları karşılaştırma, yolcuların verilerini kaydetme, transfer rezervasyonu ve hatta destek hizmetiyle sohbet etme gibi sistemin tüm işlevleri sağlayacak.

MÜŞTERİLERE HER ZAMAN HER YERDE HİZMET

RateHawk’ı yöneten Emerging Travel Group’un CEO’su Felix Shpilman şunları söyledi:

“Yeni çözümler ve son teknoloji ürünler sunarak seyahat sektöründe yenilik yapmaya devam ediyoruz. Mobil teknolojiler, hayatın birçok alanında yoğun bir şekilde yer almakta ve günlük işlerimizi önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır. Seyahat profesyonellerinin mükemmel derecede müşteri hizmeti sunabilmeleri için teknolojilerle donatılması gerekir. Yeni mobil uygulama, seyahat acentelerinin işlerini kolaylaştıracak ve müşterilerine her zaman ve her yerde hizmet vermelerine yardımcı olarak daha da verimli hale getirecektir.”

RateHawk uygulaması iOS ve Android platformlarında kullanıcıların erişimine hazır. App Store ve Google Play’den ücretsiz olarak indirilebilir. Uygulamayı kullanabilmek için RateHawk sistemine kaydolmanız gerekir.

Haber önerisi: Seyahat acentalarına özel B2B otel rezervasyon sistemi RateHawk

RateHawk turizm profesyonellerine önemli avantajlar sunuyor