Konaklama sektörüne özel çözümler sunan Schola-Tanay Danışmanlık kuruldu

Last Updated on 14 Ocak 2021 by Yaşar Çelik

Turizm sektörü içinde uzun yıllar emek veren, bilgi ve deneyim sahibi olan, değerli isimleri bünyesinde bir araya getiren SCHOLA-TANAY HOTEL MANAGEMENT & CONSULTANCY, konaklama tesisi projelerinin planlanması, geliştirilmesi, yapımı, işletilmesi konusunda otel sahiplerine, proje sorumlularına ve yatırımcılara en iyi hizmeti sağlamak için kuruldu.

Konaklama sektörü başta olmak üzere yatırımcı veya işletmeciye, projeye özel çözümler sunmak amacıyla 2020 yılında kurulan Schola-Tanay Danışmanlık, sürdürülebilir karlılık ve kaliteli hizmeti hedefliyor.

Bu çözümler ise kapsamlı fizibilite ile doğru yatırım kararı alınması, deneyimli operasyon ekibi ile operasyonun doğru kurgulanması, güçlü eğitim kadrosuyla gerekli eğitimlerin verilerek verimli iş gücü yaratılması şeklinde özetleniyor.

DENEYİMLİ SEKTÖR PROFESYONELLERİ

Schola-Tanay Danışmanlık, bu anlamda, hem yurt içi hem de yurt dışı yatırımcı ve işletmelere hizmet vermeyi planlıyor. Schola-Tanay Danışmanlık ekibi önceki deneyimlerinde yurt içinde ve yurt dışında otel açılışları yapmış deneyimli sektör profesyonellerinden oluşuyor.

YATIRIM ÖNCESİ VE SONRASI SİZE ÖZEL ÇÖZÜMLER

“Yatırımcılar, yatırım kararından önce bizimle çalışmaya başlarlarsa yapacakları yatırımın fizibıl olup olmadığını bir çalışma ile ortaya koyabiliriz” diyen Schola-Tanay Danışmanlık ekibi, yatırımcı ve işletmecilere şu mesajı veriyor:

“Bundan sonraki adımlarda da doğru mimari proje (Operasyonel verimlilik açısından son derece önemli) doğru operasyon yapısının kurulması ve isterlerse işletme desteği ve işletmenin faaliyet sonuçlarının doğru raporlanması hizmetlerimizden de faydalanabilirler.

Gittikçe zorlaşan günümüz şartlarında yatırılacak her kuruşun geri dönüşünün önemli olduğunu düşünüyoruz. Bunu da dürüstlük ilkemizle, sektörde uzun yıllar deneyim kazanmış kadromuzun bilgi birikimiyle ve eğitime olan inancımızla gerçekleştirmeyi hedefliyoruz.”

EN İYİ KADRO VE HİZMETLER

Schola-Tanay Danışmanlık’ın hizmetleri arasında “Proje Geliştirme, İşletme Danışmanlığı & Management, Eğitim, Denetim, Kriz Sonrası Yönetim, Merkez Ofis Desteği” bulunuyor. Ekibinde ise Birol Kaymas, Selçuk Kuttaş, Saruhan İnce, Burak Mörekli yer alıyor.