Merit Otelleri’nden açılış için yeni açıklama

Last Updated on 27 Ocak 2021 by Turizm Günlüğü

1 Şubat 2021 tarihinde KKTC’deki otellerini yeniden açmaya planlayan Merit Otelleri konuya ilişkin KAP’a yeni açıklamada bulundu.

Merit Otelleri, Kuzey Kıbrıs’ın Girne ve Lefkoşa ilçelerindeki otellerinin açılış tarihini güncelledi.

Otel grubu tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan yeni açıklamada Girne otellerinin 11 Şubat’ta, Lefkoşa otellerinin ise 4 Şubat’ta açılacağını duyurdu.

Merit Otelleri’nin Gazimağusa’daki oteli ise 1 Şubat’tan itibaren misafirlerine hizmet vermeye devam edecek.

Merit Otelleri tarafından KAP’a yapılan açıklamanın tam metni şu şekilde:

Son dönemde koronavirüs vakalarında yaşanan artışlar nedeniyle, K.K.T.C. Kamu Otoriteleri kamu sağlığı açısından koruma amaçlı önlemler almaya devam etmektedir.

Salgında gelinen son noktada, K.K.T.C. Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin yaptığı yeniden değerlendirme sonucunda K.K.T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan ve 26.01.2021 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanan kararlar uyarınca;

Girne ve Lefkoşa ilçesinde artan yerel bulaş nedeni ile;

  • Girne ilçesinin 27 Ocak 2021 saat: 00:01’den 10 Şubat 2021 saat 23:59’a
  • Lefkoşa ilçesinin 27 Ocak 2021 saat: 00:01’den 3 Şubat 2021 saat 23:59’a kadar zaruri görülenler dışında kalan tüm faaliyet ve işyerlerinin kapatılması/ durdurulmasına karar verilmiştir.

Bu kararlar sonucunda Lefkoşa ve Girne ilçelerinde bulunan işletmekte olduğumuz otellerimiz söz konusu tarihler arasında kapalı olacaktır.

Gazimağusa’da bulunan işletmekte olduğumuz otelimiz ise misafirlerimize hizmet vermeye devam edecektir.