Kıbrıs’ın en büyük otel zinciri açılış için tarih verdi

Last Updated on 27 Ocak 2021 by Turizm Günlüğü

KKTC’nin önde gelen otel grubu Merit Otelleri, açılış tarihi için Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıklamada bulundu.

Merit Otelleri’ni bünyesinde barındıran Merit Turizm Yatırım ve İşletme A.Ş., Kuzey Kıbrıs’ta koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan tedbirler sonrasında 4 Ocak 2021 tarihinde KAP’a yaptığı açıklamada; ikinci bir duyuruya kadar Kuzey Kıbrıs’taki otellerini kapatacağını duyurmuştu.

Otel grubu tarafından, bugün (21 Ocak 2021) KAP’a yapılan açıklamada; otellerin açılışı için tarih verildi.

Buna göre Merit Otelleri, Kuzey Kıbrıs’taki otellerini 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle yeniden hizmet vermeye başlayacağını duyurdu.

Merit Otelleri tarafından KAP’a yapılan bildirimin tam metni şu şekilde:

04.01.2021 tarihinde, K.K.T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından alınan kararlar doğrultusunda uygulanmakta olan 3 (üç) günlük karantinasız girişlerin, 10 (on) günlük karantinalı girişler şeklinde değiştirilmesi sebebiyle; KKTC’de bulunan otellerimizde müşteri kabullerinin durdurulmuş olup faaliyetlerine ara verildiğini duyurmuştuk.

Her ne kadar alınan tedbir kararlarında şu an için bir değişiklik olmasa da toplumumuzdan gelen yoğun talepler doğrultusunda KKTC’de bulunan işletmeke olduğumuz otellerimiz 1 Şubat 2021 tarihi itibariyle tekrar hizmet vermeye başlayacaktır.

Saygıdeğer Yatırımcılarımızın bilgisine sunulur.

Merit Otelleri’nden açılış için yeni açıklama