Tatilcilere geri ödeme programı uzatılabilir

Rusya’da Yabancı Yatırımcıya 3 Yıllık Vize
Moskova'da bulunan Saint Vasil Katedrali

Last Updated on 1 Şubat 2021 by Turizm Günlüğü

Rusya Federal Turizm Ajansı – Rosturizm, ülke içindeki turlar için turistlere geri ödeme programı süresini, 20 Haziran 2021’e kadar uzatmayı önerdi.

Rusya Federal Turizm Ajansı – Rosturizm, devlet turizmi projeleri ve güvenlik departmanı başkanının seyahat piyasası katılımcılarına gönderdiği belgede yer alan açıklamada “Federal Turizm Ajansı, programın üçüncü aşaması için hazırlıklara başlıyor. Tatil paketleri, gemi yolculukları ve otel teklifleri 20 Haziran 2021 tarihine kadar uzatılıp, turistlere sunulabilir” ifadelerine yer verildi.

SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE TAVSİYELER

Sektör temsilcilerine, kampanya kapsamında tematik turlar oluşturmaları ve 23 Şubat ve 8 Mart, bahar tatili ve Mayıs tatilleri için teklifleri dahil etmeleri tavsiye edildi. Ayrıca hafta sonu turları, sağlık tesisi programları ve okul çocukları için seyahatler bu programa dahil edilebilir.

Gazetemru.com’un aktardığı habere göre belgede diğer yandan şu ifadelere yer verildi:

“Programın temel koşulları değişmeyecek. Tur en az iki gece sürmelidir ve devlet, maliyetin yüzde 20’sini iade edecek. Ayrıca vatandaşların tur satın almak için “Mir” kartını kullanması gerekiyor.”