120’den fazla Türkiye otelinde tatil imkanı sunacak

Last Updated on 17 Şubat 2021 by Turizm Günlüğü

Rusya pazarında faaliyet gösteren tur operatörü Coral Travel, 2021 yaz sezonu için 120’den fazla Türkiye oteline portföyünde yer verdi.

Rusya’nın önde gelen tur operatörlerinden Coral Travel, 2021 yaz sezonunda Türkiye’deki 120’den fazla otelde tatil imkanı sunacak. Tur operatörü müşterilerine 120’den fazla Türkiye otelinde tatil imkanı sunacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklama kapsamında; “Coral Travel’ın Türkiye’nin en popüler otellerinde en cazip fiyatlarla tatil fırsatları sunacağı” belirtildi.

“Öncelikle Rus tatilciler tarafından yoğun talep gören Türkiye otelleriyle anlaşmaya varıldığını” belirten Coral Travel Halkla İlişkiler Müdürü Marina Makarkova; “Kamelya Collection, Eftalia Otelleri, Paloma Hotels otellerinin portföylerinde yer alacağını” açıkladı.

Bunun yanı sıra Coral Travel daha önce olduğu gibi, OTI Hotels & Resorts grubuna ait otellerde de tatil paketleri sunacak.

OTI Hotels & Resorts grubunun, Rus turistler için popüler olan tesisleri arasında Belek’te Xanadu Resort Hotel, Kemer’de Seven Seas Hotel Life, Side’de Seven Seas Hotel Blue ve Otium Family Eco Club yer alıyor.