Muratpaşa Belediyesi’nden Lastminute Fair’e destek

Last Updated on 18 Şubat 2021 by Turizm Günlüğü

Muratpaşa Belediyesi ve Antalya Kaleiçi Otelciler ve Esnaflar Derneği (AKOED) “Lastminute Fair”e büyük bir stant ile katılarak destek verecek.

Muratpaşa Belediyesi ve AKOED (Antalya Kaleiçi Otelciler ve Esnaflar Derneği) 26 – 27 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecek “Lastminute Fair”e büyük bir stant ile katılarak destek verecek.

Muratpaşa Belediyesi ve AKOED, Apollon’un şehri Antalya ve Kaleiçi’nin tanıtımını yapacak.

Yurt dışından Old Town belde yöneticilerini de fuara davet eden Başkan Av. Ümit Uysal, “Old Town Turizmine” dikkat çekecek. Ayrıca Lastminute Fair öncesi ve sırasında katılımcılara Kaleiçi’ni tanıtılacak.

LASTMINUTE FAIR’DEN KALEİÇİ TURİZMİNE DESTEK

20 ülke, 2 bin 500 yurt dışı seyahat acentası, 3 bin yurt dışı turizm temsilcisi 8 bin turizm profesyonelini ağırlayacak olan “Lastminute Fair” Marketing Fuarı’nda Muratpaşa ve AKOED 60 metrekarelik büyük bir stant ile yer alarak; Antalya ve Kaleiçi’ne verdikleri desteklere bu katılımla devam edecek.

Bu konuda Muratpaşa Belediye binasında bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, AKOED (Antalya Kaleiçi Otelciler ve Esnaflar Derneği) Başkanı Hasan Yetkili, Gm-Center & GMT Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Meral, Lastminute Fair Genel Koordinatörü İlker Kutlu Aktaş, Pi Travel Koordinatörü Kazım Yönden toplantıda 25 Nisan 2021 tarihinde fuardan bir gün önce tüm yurt dışı fuar katılımcılarını Kaleiçi’nde ağırlayarak eşsiz kültür varlığını tüm dünyaya tanıtma kararı aldılar.

FUAR BOYUNCA HER SAAT BAŞI KALEİÇİ’NE ÜCRETSİZ SERVİS

Yine proje kapsamında fuara katılanlara fuar boyunca her saat başı Kaleiçi’ne ücretsiz servis hizmeti sağlanacak.

ÜMİT UYSAL LASTMINUTE FAIR İLE OLD TOWN TURİZMİNE LİDERLİK EDİYOR

Başkan Av. Ümit Uysal toplantıda; “Yurt dışından “old town” belde yöneticilerini Lastminute Fair Marketing Fuarı’na davet ettik. Onlar da bu nazik davetimizi memnuniyetle kabul ettiler. 26- 27 Nisan 2021 tarihinde fuara katılacak “old town” belde yöneticileri fuardaki workshoplarda dünya “old town” turizmi hakkında bilgi ve deneyimlerini ziyaretçi ve katılımcılarla paylaşarak fuara sinerji katacaklar. Bu girişimimizle “old town” turizmine dikkat çekeceğiz” dedi.