QM Awards için uzatma kararı

Last Updated on 1 Mart 2021 by Turizm Günlüğü

QM Awards 11. yılında 11 Mart’a kadar devam edecek.

QM Awards ikinci tur oylaması, QM Ödül Gecesi’ni gerçekleştirebilmek ve sektörden gelen talebe cevap verebilmek için 11 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek. Ödüller sahiplerine yine muhteşem bir gala gecesiyle takdim edilecek.

II. TUR OYLAMA 11 MART 2021 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK!

GM Turizm & Yönetim Dergisi tarafından düzenlenen QM Awards, Türkiye’nin “En Köklü ve Kapsamlı Turizm Ödülleri”ni sahipleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.

11. Yılında “Turizmin En’lerini” belirleyecek olan QM Awards 2020’nin 1 Mart olarak belirlenen 2. tur oylaması gala programını netleştirebilmek ve sektörden gelen ilgiye cevap verebilmek için 11. yılında 11 Mart 2021 tarihine kadar devam edecek.

OYLAMAYA KATILMAK İÇİN

Bu yıl 11. kez ödüllerle buluşacak olan QM Awards 2020’ın enlerini belirlemek ve kazanma şansını artırmak için oylama anketine katılın!

Oylama qmawards.com ve gmdergi.com adreslerinde!

QM WINNERS 4 DİLDE 11 ÜLKEDE YAYINLANACAK

Ödül töreni sonrasında yayınlanan QM AWARDS WINNERS kataloğu ile kazananlar ve finalistler ölümsüzleşecek.

İlk defa bu yıl ise Türkçe basılı yayının yanı sıra QM Winner Kataloğu, Almanca, İngilizce ve Rusça olarak e – dergi olarak yayınlanacak. Türkçe basılacak olan katalog, her yıl olduğu gibi GM Dergi okurlarıyla buluşacak.

QM AWARDS LASTMINUTE FAIR’DE DÜNYA PROFESYONELLERİNE ULAŞACAK

QM ayrıca yine bu yıl 26 – 27 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşecek olan Lastminute Fuarı’na katılacak olan 3 bin yurt dışı profesyoneline dağıtılacak; tanıtım kitlerinde ve fuar standında yer alacak.