Gigi ve Bella Hadid’in babasından Türkiye’ye övgü

Hadid ailesi: Mohamed Hadid ve kızları Gigi Hadid, Bella Hadid

Last Updated on 22 Mart 2021 by Yaşar Çelik

Dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid ve Bella Hadid’in babası milyarder iş insanı Mohamed Hadid İstanbul’a geldi.

Sultanahmet’te bir otelde kalan Mohamed Hadid, basına yaptığı açıklamalarda yıllardır Türkiye’ye geldiğini ve İskenderun’da da bir süre kaldığını söyledi.

“Dünyanın en güzel ülkelerinden biri”

Türkiye’ye 20. kez geldiğini ifade eden Hadid, “Türkiye’yi çok seviyorum. Yemeklerine bayılıyorum. O kozmopolit atmosferi yaşamak çok hoşuma gidiyor. Manzara inanılmaz. Dünyanın en güzel ülkelerinden biri. Bir dahaki sefer çocuklarımla geleceğim. Türkiye’nin güzel yerlerini birlikte keşfedeceğiz. Bodrum gittiğim yerlerden bir tanesiydi. Bundan sonra diğer yerlere de gitmek istiyorum. Alaçatı, Antalya, Kapadokya ve Gaziantep gibi yerlere de gitmek istiyorum. Özelikle Gaziantep’e gitmek istiyorum. Zeugma Müzesi’ni merak ediyorum. Ziyaret edeceğim” dedi. Hadid konuşmasının sonunda şunları ekledi:

“Bir dahaki sefere çocuklarımı ve torunlarımı da getireceğim”

“Bir dahaki sefere muhakkak çocuklarımı getireceğim. Sadece çocuklarımı değil, torunlarımı da getireceğim. Çok fazlalar. O yüzden sıra sıra getirmeyi düşünüyorum.”

Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi Hayriye

Bütün çocuklarının Arapça ismi olduğunu söyleyen Mohamed Hadid’in son açıklaması ise oldukça dikkat çekti: Marielle’nin ismi Zayn, Alan’ın ismi Emel, Gigi’nin ismi Nur, Bella’nın ismi de Hayriye. Çünkü annesinin adı Hayriye biz onu Bella Hadid diye biliyoruz ama diğer adı Hayriye. Gigi oğlunun adını da Khai koydu. Hayriye’nin kısaltılmışı oluyor. Oğlum Anwar Hadid’in adı da Enver. Benim adım Muhammet Enver. Oğlumun adı da Enver Muhammet. 5 çocuğumun Müslüman isimleri var.