Turizm Dergisi Tourism Diary 1. Sayısı çıktı

Tourism Diary 1. sayi - turizm dergisi - Turizm Gunlugu
Tourism Diary 1. sayi - turizm dergisi - Turizm Günlüğü

Last Updated on 7 Mart 2022 by Yaşar Çelik

Turizm ve seyahate dair konuları özel bir anlatımla ele alan Tourism Diary turizm dergisi, Türkiye’nin turizm hareketliliğine katkıda bulunmak ve yerli-yabancı turistlere rehber olmak için okurlarıyla buluştu.

Pandeminin gündelik temposu içinde tatil hayali kuran okurlarına bilinmeyen ve az bilinen yerleri #TGilekeşfet mottosuyla sunan Turizm Günlüğü, Tourism Diary Dergisi ile Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışı turizm hareketliliğine katkıda bulunmaya devam ediyor. Üç aylık periyotlar ile yayın hayatına başlayan Tourism Diary Dergisi’nin birinci sayısına Turizm Günlüğü Gazetesi okurları dijital platformlar ile ulaşabiliyor.

Tourism Diary - dergi, magazine, turizm dergileri
Tourism Diary 1. Sayısı çıktı!

ÜNLÜ İSİMLERDEN UZMAN GÖRÜŞLER

#TGilekeşfet ‘meye meraklı okurları için güncel ve eğlenceli turizm içeriklerinden Türkiye’nin dört bir yanındaki otel ve müzelere, restoran ve plajlara, profesyonel rehberlerin anlatımıyla en özel tur rotalarından seyahatle ilgili filmlere ve teknolojilere kadar yine birçok konuyu farklı bir bakış açısıyla sunuyor. Gastronomi ve moda gibi alanlarda da ünlü isimlerin uzman görüşlerine yer veriyor.

YAZ İÇİN İHTİYACINIZ OLAN HER ŞEY TOURISM DIARY 1. SAYISINDA!

TD MAG, ilk sayısında; “Hesaplı tatilin ve bebekle seyahatin ipuçlarını, her bütçeye uygun yurt içi turlarını, evcil hayvanla seyahat tüyolarını, Türkiye’nin en iyi kamp ve plaj alanlarını, 2021 plaj modasının öne çıkan trendlerini ve pandemide gidilebilecek en güzel yerlerini” mercek altına almasının yanı sıra yurt dışında rüya gibi bir tatil hayal edenleri de en büyüleyici destinasyonlara götürüyor.

Tourism Diary - turizm dergisiHAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS SAYISI SİZİNLE…

Alanında uzman yazarların en özel yazılarına ve ünlü bloggerların seyahat önerilerine de ulaşabileceğiniz Tourism Diary Dergisi’ne dijital platformlardan Turkcell Dergilik Tourism Diary Mag 1 Sayı , magzter.com/Tourism-Diary ve dijitalbasin.com/Tourism-Diary üzerinden erişebilirsiniz.


2. SAYIMIZIN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Tourism Diary Dergisinin Eylül-Ekim-Kasım aylarını kapsayan 2. Sayısı Eylül ayında yayınlanacaktır. 2. Sayımızda haber ve reklam ile yer almak için iletisim@turizmgunlugu.com adresine mail atabilirsiniz.

İkinci sayımızı okumak için tıklayın: Tourism Diary02

Tourism Diary yayın hayatına başladı