Ağustos ayında Bodrum uçuşlarına başlıyor

UTair Bodrum uçuşları

Last Updated on 16 Temmuz 2021 by Turizm Günlüğü

Rus havayolu şirketi Utair, Ağustos ayında Tümen – Bodrum uçuşlarına başlıyor.

Rus havayolu şirketi Utair, 12 Ağustos’tan itibaren Tümen’den Bodrum’a uçak seferlerine başlayacağını duyurdu.

Utair Basın Servisi tarafından yapılan açıklamada, haftada bir kez gerçekleştirilecek olan Tümen – Bodrum uçuşlarının şirket için yeni bir uluslararası destinasyon olduğu, uçak seferlerinin 12 Ağustos itibariyle Perşembe günleri düzenleneceği ifade edildi.

Basın servisinden yapılan açıklamaya göre, Her perşembe düzenlenecek Utair seferlerinin Tümen’den hareket saati sabah 08:15 olacak. Bodrum’dan Tümen’e ise saat 12:25’te gerçekleştirilecek.

“ARTIK DAHA FAZLA İNSAN KENDİ SEYAHATLERİNİ ORGANİZE ETMEK İSTİYOR”

Utair Havayolu şirketi Başkanı Oleg Semenov, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, artık daha fazla insanın kendi seyahatlerini organize etmek istediğini belirterek; “Tümen’den yabancı bir tatil beldesine doğrudan uçuş açmaktan memnuniyet duyuyoruz. Tümenli tatilciler, rahat ve hızlı bir şekilde tatillerini planlayabilecek” diye konuştu.

Utair, Türkiye’ye uçuş kısıtlamaları öncesi Grozni’den İstanbul’a seferler düzenlerken; kısıtlamaların kalkmasıyla ilk olarak Tümen, Grozni ve Mahaçkale’den Antalya’ya seferlere başlayacağını duyurmuştu.

DÖRDÜNCÜ BÜYÜK HAVAYOLU ŞİRKETİ OLARAK BİLİNİYOR

Utair tarafından düzenlenecek Grozni – Antalya seferleri 17 Temmuz’da, Mahaçkale – İstanbul seferleri 18 Temmuz’da, Grozni – İstanbul seferleri ise 14 Temmuz’da gerçekleştirilecek.

Gazetemru.com’un haberine göre Utair, Aeroflot, S7 ve Ural Airlines’tan sonra Rusya’nın dördüncü en büyük havayolu şirketi olarak biliniyor. 2019 yılında 7.7 milyondan fazla yolcu taşıyan şirketin en büyük hissesi yüzde 50 ile yerli petrol üreticisi Surgutneftegaz’a ait.