Hyatt Regency Ataköy hizmet kalitesiyle fark yaratacak

Hyatt Regency Istanbul Ataköy Satış ve Pazarlama Direktörü Melda Çetiner

Last Updated on 6 Ekim 2021 by Turizm Günlüğü

Hyatt Regency Istanbul Ataköy oteli pandemi sonrası yeni döneme hazır…

Hyatt Regency Istanbul Ataköy Satış ve Pazarlama Direktörü Melda Çetiner ile pandemi sonrası için hazırlıkları, MICE sektörü özelinde konuklarına sundukları hizmetler ve otelin sunduğu avantajlar konusunda bir söyleşi gerçekleştirdik.

Avrupa Yakası’ndaki merkezi ve denize sıfır konumunun yanı sıra hizmet kalitesiyle de ön plana çıkan Hyatt Regency Istanbul Ataköy; pandemi sonrası aldığı önlem ve tedbirlerle konuklarını bekliyor.

Hyatt Regency Istanbul Ataköy

Hyatt Regency Istanbul Ataköy Satış ve Pazarlama Direktörü Melda Çetiner ile gerçekleştirdiğimiz söyleşi şu şekilde:

Otelinizin konumu, kapasitesi, sahip olduğu özelliklerinden kısaca bahsedebilir misiniz?

Otelimiz Hyatt Regency İstanbul Ataköy, İstanbul’un Avrupa Yakası’nda Bakırköy – Ataköy bölgesinde, sahil yolu üzerinde denize sıfır konumda yer almaktadır.

Değişik kategorilerde suit odalar da dahil olmak üzere 284 adet misafir odamız bulunmaktadır. Odalarımızın metrekareleri 31 ila 230 arasında değişmektedir.

Toplantı salonlarımız, balo salonumuz, sosyal etkinlikler için açık/kapalı alanlarımız, VIP toplantılar için deniz manzaralı, gün ışığı alan teraslı salonlarımızla toplam 3 bin 500 metrekare alanımızla misafirlerimize hizmet veriyoruz.

Brizo Restaurant & Lounge’da misafirlerimiz değişik lezzetler tadabiliyorlar. Ayrıca otelimizin 17. katında bulunan Vue Rooftop hem muhteşem manzarası hem de yenilenen menüsüyle tercihlerde üst sıralarda yer alıyor. Ayrıca Uzakdoğu & Sushi lezzetleri sunduğumuz tatlar arasında yer alıyor.

Beş masaj odası, özel hamam, sauna, buhar odası, açık-kapalı havuz ve çok daha fazlasının yer aldığı Levana Spa rahatlatıcı bir gün geçirmek için ideal.

Otelinizin müşteri profili hakkında kısa bir bilgi alabilir miyiz?

Konum itibarıyla sahilde olmamız, fuar merkezlerine, Sultanahmet bölgesine, şehir merkezine, Taksim’e, sahil yolu avantajıyla yakın olmamız büyük avantaj.

Hem iş için hem de gezi amaçlı gelen misafir profilimize, yerli ve yabancı toplantı grupları da ekleniyor.

18 TOPLANTI SALONU

Otelinizin MICE sektörü ve özel etkinlikler için sunduğu imkanlardan bahsedebilir misiniz?

Otelimizde açık alanlar hariç toplam 18 adet toplantı salonu bulunmaktadır. 3 bin 500 metrekare alana sahibiz. Salon büyüklükleri 30 metrekare – 1000 metrekare arasındadır.

Balo salonumuz kolonsuz sütunsuz, üçe bölünebilen bir salon olduğundan her tip etkinlik için idealdir. Bu bir düğün de olabilir, koferans da olabilir. Salonumuzun içine rahatlıkla otomobil gibi büyük ürünler de alabilmekteyiz.

Balo salonuna ve yine bu kattaki diğer salonlarımıza ayrı bir giriş, lobi ve karşılama alanı da bulunmaktadır.

HYATT REGENCY ATAKÖY’ÜN ÖN PLANA ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Müşterileriniz otelinizin en çok hangi hizmet ve özelliklerini beğeniyor?

Misafirin iş veya gezi amaçlı konaklama nedenine bağlı olarak değişmekle birlikte, odaların konforu, restoranlarımızdaki lezzetler, deniz manzarası, açık alanlar ön plana çıkıyor fakat en çok beğeni aldığımız alan hizmet kalitesi.

HYATT GLOBAL STANDARTLARI

Pandemi döneminde ve sonrası için otelinizde ne gibi önlemler alındı?

Bu dönem ve sonrası için gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Yerel otoriteler tarafından getirilen kurallar doğrultusunda sertifikalarımızı sürekli yeniliyoruz. Bunun dışında Hyatt Global olarak da birçok standardımız ve uymamız gereken kurallarımız var. Tüm ekibimizde bu duyarlılık ruhu var.

Hem çalışanlarımızın hem de misafirlerimizin güvende hissetmeleri çok önemli.