İngiliz Daily Mail’in seçimiyle Türkiye’nin en çarpıcı 5 oteli

Last Updated on 28 Ekim 2021 by Yaşar Çelik

İngiltere’nin önde gelen gazetelerinden Daily Mail, “Türkiye’nin En Çarpıcı 5 Oteli”ni listeledi.

Gazetenin yazarı Ashley Pearson tarafından kaleme alınan ve yorumlanan “Türkiye’nin En Çarpıcı 5 Oteli” listesinde yer alan oteller:

Argos Cappadocia

1) Argos in Cappadocia Hotel (En büyülü)

‘Argos in Cappadocia’ oteli, Kapadokya’da kalınacak en ağızları açık bırakan yerlerden biri. Antik Uçhisar köyünün hemen kenarında yer alan beş yıldızlı Argos otel, sonsuzluk havuzlu bir spaya sahiptir. Otel, her sabah gün doğumunda gökyüzünde süzülen sıcak hava balonlarının panoramik manzarasını sunan, miras tarzı bir sığınaktır. Argos in Cappadocia oteli, bölgenin konaklamak için en ağızları açık bırakan yeridir.

Cornelia Diamond Golf Resort Spa

2) Cornelia Diamond Hotel (Kalabalığı memnun eden şıklık)

Sırf çocukları var diye lüksten ve olanaklardan ödün vermek istemeyen ebeveynler – ve ortaklarıyla SPA yapmayı seven golfçüler. Herkes için bir şeyler ile, herkesi mutlu edecek tatil yeri.

Hillside Beach Club

3) Hillside Beach Club (Aileler için rüya gibi bir otel)

Her eğlenceyi seven aile için mükemmel. Ödüllü çocuk kulübü dünyanın en iyilerinden biridir. Yetişkinler, bir ağaç evindeki Bali esintili SPA’ya, sahil diskosuna ve yalnızca yetişkinlere özel iki plaja bayılacaklar.

The Bodrum EDITION

4) Bodrum Edition (Ege şıklığının zirvesi)

‘Romantizm arayanların’ ziyaret etmesini tavsiye ediyorum. Güzel Yalıkavak Koyu’nda yer alan süper şık Bodrum Edition, pitoresk, sessiz bir koyun üzerinde yer alır ve Ian Schrager’ın marka tamamen beyaz minimalizminde göz alıcıdır. Bodrum Edition, nefes kesen karolarla döşenmiş bir sonsuzluk havuzuna sahiptir. Stil sevenler ve romantizm arayanlar için burası seksi bir hava sızdırıyor.

Bodrum Loft

5) Bodrum Loft (Doğada lüks inziva)

Bodrum’un tepelerinde, pırıl pırıl mavi Demirbükü Koyu’na bakan Bodrum Loft, villa konseptini kucaklayan eko-şık bir tatil beldesi olarak öne çıkıyor. Daha yavaş yaşam ritimlerine özlem duyan, modern, şık ortamlar, doğal güzellikler ve harika yemekler arayanlara ideal. Bodrum Loft sonbahar için harika fikirler arasında. Beldenin özel konsiyerji, yerel lokantalar, seçkin butikler ve tarihi yerler dahil olmak üzere gizli mücevherleri ortaya çıkarmak için tatilcilerin hizmetinde. Ayrıca, özel tekne servisi veya özel yat kiralama yoluyla diğer plajlara ve seçkin plaj kulüplerine geziler düzenlemek de mümkün.

Ashley Pearson’ın kaleme aldığı özel haberinin tamamını okumak için tıklayın: Five of Turkey’s most stunning hotels