Bodrum’da ‘Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi Belgesi’ alan ilk otel oldu

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum

Last Updated on 22 Ocak 2022 by Yaşar Çelik

Bodrum Yalıçiftlik’te yer alan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen “Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi Belgesi” almaya hak kazanan Bodrum’daki ilk otel oldu.

Kapasite bakımından Ege Bölgesi’nin en büyük turizm tesislerinden biri olan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, misafirlerine sunduğu başarılı ve özel hizmetlerini aldığı kalite belgeleriyle kanıtlıyor. Bodrum’un eşsiz mavisi ve yeşilinin buluştuğu Hapimag Sea Garden Resort, sürdürülebilir turizm kapsamında bisiklet turizmine sağladığı katkı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen “Bisiklet Dostu Konaklama Tesisi Belgesi” almaya hak kazandı.

Bodrum’un en güzel koylarında misafirlerine pedal çevirme deneyimi yaşatan Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un bisiklet dostlarına sunduğu; güvenli park yeri, bisiklet kiralama, bisiklet yıkama, tamir atölyesi, amatör ve profesyonel bisiklet sporcularına özel menü hizmetleri bu belge ile Turizm Bakanlığı tarafından tescillenmiş oldu.

Okuma önerisi: Bisiklet dostu konaklama tesisleri açıklandı

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum – Bisiklet Yolu

BİSİKLET ROTALARI BELLİ OLDU

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum bu belge ile ayrıca sürdürülebilir turizm kapsamında Türkiye’deki dağ ve yol bisikleti rotalarını yabancı turistlere tanıtmak amacıyla ülkenin dört bir yanından rotaların yer aldığı cycling.goturkey.com internet sitesinde de yerini aldı.

Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’un misafirlerine sunduğu bisiklet rotaları şöyle:

  • Çiftlik turu 20 km
  • Bisiklet kahvaltı turu 20 km
  • Sunset turu 24 km
  • Blue Wave – Mavi dalga turu 27 km
  • Medium turu 25 km
  • Lage turu 36 km
  • XL turu 45 km

Okuma önerisi: Bisiklet dostu 10 şehir