Travel Magazine: Tourism Diary Mag 4. Sayısıyla 1 yaşında!

Travel magazine - Tourism Diary 4. Sayi - TD Mag - seyahat dergileri
Tourism Diary 4. Sayı çıktı! Hemen tıkla TD Mag'i oku!

Last Updated on 7 Mart 2022 by Yaşar Çelik

Türkiye’nin en çok özel içeriğine sahip seyahat dergisi Tourism Diary Magazine dopdolu içeriği, yazarları ve özel haberleriyle Mart-Nisan-Mayıs aylarını kapsayan ilkbahar temalı 4. sayısıyla 1. yaşını kutluyor. Travel Magazine.

TD MAG 4. Sayısı; Deneyimli Tur Rehberi Cengiz Harun Arıkan ile İstanbul’u yeniden keşfedeceğiniz en güzel kaçış adreslerini, en renkli Nisan ayı rotalarını, Mürde Deniz Berksan ile turistik bir köy Şirince’yi, yeni nesil seyahat acentesi Shallwego’nun bahar özel tatil turlarını, yeni nesil sosyal seyahat ağı Travelinsightpedia yazarlarının en özel seyahat konularını siz değerli okuyucuları ile buluşturuyor. Gastronomi meraklıları için özenle deneyimlenmiş açık hava mekanları Mustafa Oğuz’un, Ramazan ayında İstanbul’un görkemli camilerinde ruhani bir yolculuk ise Sahra Gülal’ın önerilerinde hayat buluyor. Moda dünyasının en yeni trendleri, Sibel Mutlu Gür’den hayat kurtaracak görgü kuralları ipuçları ve daha birçok zengin içerik TD MAG 4. Sayısında sizi bekliyor.

TD MAG’in 4. sayısına Turkcell Dergilik, Magzter ve Dijitalbasın’da online olarak ulaşılabiliyor.

Turkcell Dergilik:
Tourism Diary Mag 1 Sayı
Tourism Diary Mag 2 Sayı
Tourism Diary Mag 3 Sayı
Tourism Diary Mag 4 Sayı
Magzter: magzter.com/Tourism-Diary
Dijital Basın: dijitalbasin.com/Tourism-Diary
www.turizmgunlugu.com: Dergiler

Keyifli içeriğimizi ve gündeme dair gelişmeleri @turizmgunlugu Instagram hesabından takip edebilir, tüm sayılarımıza linklerden ulaşabilirsiniz. Travel magazine.

TD MAG İLK DÖRTLÜ SERİNİN TEMASI: MEVSİMLER

Travel magazine, Tourism Diary Mag - seyahat dergileri
Tourism Diary Mag dörtlü ilk serisi: Yaz mevsimi 1. Sayı, Sonbahar 2. Sayı, Kış ve Yeni Yıl 3. Sayı, İlkbahar 4. Sayı.

İlk dörtlü serisini sırasıyla Yaz-Sonbahar-Kış-İlkbahar mevsim temasıyla açan Tourism Diary’nin yeni dörtlü serileri için takipte kalın. TD MAG’in gelecek sayısında (Haziran-Temmuz-Ağustos 2022) yer almasını istediğiniz haber ve reklam isteklerinizi iletisim@turizmgunlugu.com adresine iletebilirsiniz.