BookingAgora yeni ürünü paket turlar ile sektöre ivme kazandırıyor

BookingAgora yeni ürünü ile acentalarına kazandırmaya devam ediyor.

Last Updated on 24 Mart 2022 by Yaşar Çelik

BookingAgora “paket tur” satışları ile seyahat acentelerine daha çok kazandırmaya devam ediyor. İşte BookingAgora’nın yeni ürünü

BookingAgora’dan seyahat acentalarına yeni ürün… Seyahat ürün tedarikçisi konsolidatör firması BookingAgora, planlamaları doğrultusunda hayata geçirdiği “Paket Tur” ürünü ile ürün yelpazesini genişletti.

BookingAgora yöneticileri “Paket Tur” ürünü ile ilgili olarak; “çok titiz bir hazırlık çalışmasının sonucu olarak oluşturulan bir başarı olduğunu göstermekte” ifadelerini paylaştı.

BookingAgora’DAN YENİ ÜRÜN: TUR HAVUZU

BookingAgora gerçekleştirdiği özel anlaşmalar ile “en güvenilir” ve “hizmet kalitesi yüksek” tur operatörlerini tek platformda buluşturarak çok geniş bir tur havuzu oluşturdu.

Seyahat acenteleri; Dünya’nın her yönüne hazır paket turlarını yüksek komisyon oranları kazanarak, kendi misafirlerine sunabilme imkanına sahipler artık…

Seyahat Acenteleri, BookingAgora hizmet kalitesi ile misafirlerine en iyi şekilde güvenilir hizmet sağlayabilecekler.

BookingAgora yöneticileri markanın yeni ürününe ilişkin şu açıklamalarda bulunuyor:

BookingAgora Kurucu Ortakları Kadri Ciga ve Murat Kahraman

“Oluşturduğumuz bütün ürünlerimizde en önem verdiğimiz nokta iş ortaklarımızı özenle seçerek, seyahat acentelerine ve misafirlerine kusursuz bir hizmet akışı sağlamaktır.

“Paket Tur” satmak aslında çok kolay bir ürün. Her şey hazır. Uçağı, oteli, transferi vs. bütün bileşenleri hazırlanmış ve satışa hazır bir ürün.

Ancak buradaki nüans vereceğiniz hizmetin güvenilir ve kaliteli olması.

BookingAgora olarak biz, bütün ürünlerimizde bu hususlara önem verdiğimiz için “Paket Tur” satışlarında da aynı standart ve kaliteyi yansıttık.

Bildiğiniz üzere pandemi sürecinde “Paket Tur” iptal – iade işlemlerinde seyahat acenteleri çok fazla sıkıntılar yaşadılar. BookingAgora olarak bütün ürünlerimizde “iptal – iade” süreçlerini çok iyi yönettik. Aynı şekilde “Paket Tur” işlemlerinde seyahat acenteleri bu süreçlerde sıkıntı yaşamamak için BookingAgora ile çalışarak bu soru işaretlerini düşünmeyeceklerdir.

BookingAgora’NIN SUNDUĞU PAKET TURLAR

“Paket Tur” seçenekleri arasında; Amerika Turları, Avrupa Turları, Uzakdoğu Turları, Dubai Turları, Cruise Gemi Turları ve birçok destinasyon için özenle hazırlanmış turlar bulunmakta…

Kurduğumuz Tur Departmanımızı; seyahat acentelerinin bütün taleplerini ve sorularını en iyi ve en hızlı hizmet anlayışı ile sonuçlandıracak şekilde kurguladık.

Seyahat Acenteleri BookingAgora’yı tercih ederek en iyi hizmet ve daha fazla kazanç elde etmeye devam edecekler…”