Avrupa’dan Zafer Havalimanı uçuşlarına başlıyor

Corendon Airlines 2024 Yaz Uçuş Programı

Last Updated on 19 Nisan 2022 by Turizm Günlüğü

Corendon Airlines, 23 Haziran 2022’de Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız için Avrupa – Anadolu direkt uçuşlarını yeni rotalarla zenginleştirdi. Avrupa’yı Afyon, Eskişehir, Kütahya ve Uşak şehirlerine bağlayan Zafer Bölgesel Havalimanı’na direkt uçuşlar Haziran ayında başlıyor.

Corendon Airlines, Avrupa’da yaşayan Türklere yönelik Anadolu’nun farklı şehirlerine düzenlediği direkt uçuşları yeni hatlarla zenginleştirmeye ve uçuş frekanslarını artırmaya devam ediyor.

AVRUPA’DAN ANADOLU’NUN 18 ŞEHRİNE UÇUYOR

Avrupa’dan Anadolu’nun 18 şehrine uçan Corendon Airlines, Zafer Bölgesel Havalimanı uçuşları ile Anadolu destinasyonlarına bir yenisini ekliyor.

ZAFER HAVALİMANI’NA DİREKT UÇUŞLAR

2022 yaz sezonunda uçacağı hatlara yeni bir Anadolu destinasyonu daha ekleyen Corendon Airlines, Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan ve Afyon, Eskişehir, Kütahya, Uşak şehirlerine kolay ulaşım imkanı sunan Zafer Havalimanı’na, Hollanda’nın Amsterdam, Belçika’nın Brüksel, Almanya’nın ise Köln ve Düsseldorf Havalimanları’ndan direkt uçuşlar sunacak.

23 HAZİRAN’DA BAŞLIYOR

Corendon Airlines’ın Avrupa’dan Zafer Bölgesel Havalimanı’na düzenleyeceği uçuşlar 23 Haziran’da başlayacak.

Havayolunun bu hatlarda sunduğu direkt uçuşların programı ise şu şekilde:

  • Düsseldorf – Zafer: Her Pazartesi yerel saat ile 21:00 Düsseldorf kalkışlı
  • Köln – Zafer: Her Çarşamba yerel saat ile 18:10 Köln kalkışlı
  • Brüksel – Zafer: Her Perşembe yerel saat ile 23:00 Brüksel kalkışlı
  • Amsterdam – Zafer: Her Pazartesi yerel saat ile 21:30 Amsterdam kalkışlı

Corendon Airlines, biletini gidiş ve dönüş olarak Corendon Airlines’tan alan yolculara ekstra %10’a varan indirim sağlıyor.

Ayrıca, Türkiye’ye uçuşlarında yolcularına 3 farklı bilet sınıfı seçeneği sunuyor.

Eco, Flex ve Premium sınıflarının her biri yolculara farklı bagaj, yemek ve esneklik imkanı sunarken, Premium bilet sınıfını tercih eden yolcular 32 kg’a kadar bagaj hakkına sahip oluyorlar.