Air Astana APEX ödülü aldı

Dr. Joe Leader, APEX ve IFSA (Uluslararası Uçuş Hizmetleri Birliği) CEO'su ve Aida Khachatryan, IFE (Uçak içi Eğlence) Süpervizörü, Air Astana.
Dr. Joe Leader, APEX ve IFSA (Uluslararası Uçuş Hizmetleri Birliği) CEO'su ve Aida Khachatryan, IFE (Uçak içi Eğlence) Süpervizörü, Air Astana.

Last Updated on 15 Haziran 2022 by Yaşar Çelik

Havayolu Yolcu Deneyimi Derneği (APEX), en yüksek puanlı seyahat uygulaması Triplt ile birlikte Air Astana’yı 8 Haziran’da Dublin’de düzenlenen bir törenle Orta Asya’daki “En İyi Eğlence Sistemi” ve “En İyi Uçak İçi Yiyecek ve İçecek” kategorisinde ödülle onurlandırdı.

Seyahat Planlama uygulaması olan Triplt, dünya çapında 600 havayolu şirketinin bir milyondan fazla uçuşunda, yolcu geri bildirimi topladı. Yolcular, taşıyıcıları koltuk konforu, uçak içi hizmet, yiyecek ve içecek, eğlence sistemi ve Wi-Fi hizmeti olmak üzere beş parameter üzerinden bir ile beş yıldız ölçeğinde derecelendirdi.

Air Astana Uçak İçi Hizmet Başkan Yardımcısı Yelena Obukhova: “Bu prestijli APEX ödülünü almak, Air Astana‘nın sürekli hizmet iyileştirme ve geliştirmeye bağlılığının bir kanıtıdır. Yolcu değerlendirmelerinin bağımsızlığı ödüle değer katıyor. Yolcularımızın olumlu geri bildirimleri için minnettarız.”

APEX, hava taşımacılığı hizmetlerinin kalitesini keşfetmeye ve iyileştirmeye adanmış, sertifikalı kar amacı gütmeyen bir uluslararası kuruluştur.

Air Astana üç kez APEX 5 Yıldız Ödülü’ne layık görüldü

Air Astana, daha önce 2018-2020 yılları arasında Büyük Havayolu kategorisinde üç kez APEX 5 Yıldız Ödülü’ne layık görüldü.