İstanbul’un deniz manzaralı en yeni balık & meze restoranı

İstanbul'un en iyi balık restoranları
Seafood Terrace Fish & Meze

Last Updated on 17 Haziran 2022 by Yaşar Çelik

İstanbul’un en iyi balık restoranları arasına ismini yazdırmaya gelen Hyatt Regency Istanbul Ataköy’ün yeni restoranı Seafood Terrace Fish & Meze açıldı.

28 yıllık deneyimle mesleğinin zirvesinde olan otelin Executive Chef’i Ömer Esen ve ekibi, 14 Eylül tarihine kadar misafirlerine Marmara Denizi manzarası eşliğinde bir damak şöleni yaşatacak.

Omega 3 zengini balıkların yer aldığı menüde birbirinden özel mezeler de sevenleriyle buluşuyor. Tüm bu lezzetler arka fondaki akustik sanat müziği ezgileriyle bir araya gelerek bu yeni nesil meyhanede size nostaljik bir an yaşatıyor.

İstanbul'un en iyi balık restoranları
İstanbul’un en iyi balık restoranları – Seafood Terrace Fish & Meze

Taptaze ürünler

Safranlı Balık Çorbasından salata çeşitlerine, 16 çeşit mezeden lezzetli sıcak başlangıçlara, özenle seçilmiş deniz mahsullerinden birbirinden kaliteli alkollü-alkolsüz içeceklere ve ana yemeği güzel bir kapanışla taçlandıran ezber bozan tatlılara… Bir balık & meze restoranında aradığınız her şey Hyatt Regency Istanbul Ataköy’ün birinci katında yer alan terastaki Seafood Terrace Fish & Meze‘de!

Yiyecek bölümünde fiyatlar en düşük 40 TL, en yüksek 300 TL arasında değişiyor. İçecek bölümünde ise fiyatlar 35 – 1.300 TL arasında listeleniyor.

İstanbul'un en iyi balık restoranları
Seafood Terrace Fish & Meze’nin mekan özelliklerinde Ferah ve özel alanlı (müstakil) oturma düzeni dikkat çekiyor.

Seafood Terrace Fish & Meze’nin mekan özellikleri

  • Yeni nesil meyhane
  • İstanbul’un yeni rakı & balık restoranı
  • Açık alan
  • Ferah ve özel alanlı (müstakil) oturma düzeni
  • Sıcak ve salaş konseptli
  • Modern ve bahçe dizaynlı
  • 5 yıldız kalitesinde ürünler

Güvenilir, sağlıklı ve lezzetli

14 Haziran akşamı gastro müdavimleriyle buluşan Seafood Terrace Fish & Meze’nin açılışında bir araya geldiğimiz Hyatt Regency Istanbul Ataköy‘ün Executive Chef’i Ömer Esen, “Rakiplerimizden farkımız sezonluk, taze ve fresh ürünler sunmamız” diyor.

Hyatt Regency Istanbul Ataköy’ün Executive Chef’i Ömer Esen

Şefin önerisi: Levrek Pirzola, Lakerda, Patlıcan Mança

Special lezzetleri ise Levrek Pirzola, Girit Ezmesi ve Patlıcan Mança olarak özetleyen Esen, kendilerini alışılmış klasik tatlardan vazgeçemeyenlerin mekanı olarak tanımlıyor.

Favori mezelerini de bizimle paylaşan Ömer Şef; Seafood Terrace Fish & Meze’ye gelecek misafirlerin mutlaka Lakerda, Atom ve Patlıcan Mança mezelerini denemelerini tavsiye ediyor. İstanbul’un en iyi balık restoranları.

Siz de Hyatt Regency Istanbul Ataköy‘ün yeni restoranı Seafood Terrace Fish & Meze’de nostaljik bir akşamda üst düzey lezzet deneyimi yaşamak istiyorsanız Pazartesi hariç haftanın 6 günü 18:30 – 23:30 saatleri arasında yerinizi ayırtabilirsiniz.