ACY Group World Airport Taxi ile havalimanı transferinde global oyuncu oldu

ACY Group, WorldAirportTaxi.com markası ile havalimanı transferinde global oyuncu oldu.
World Airport Taxi VIP transfer hizmeti, 400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktası ile VIP transfer hizmetinin öncü markalarından...

Last Updated on 20 Haziran 2022 by Yaşar Çelik

Bünyesinde bulunan Shallwego, Hostelshome ve Fırsattur.com markalarıyla tatile çıkmak isteyen müşterilerine en iyi deneyimi sunan ACY Group, WorldAirportTaxi.com markası ile havalimanı transferinde global oyuncu oldu.

WORLD AIRPORT TAXI VE VIP ARAÇLAR

Havalimanı transfer

Otomobiller kullanış şekillerine göre binek ve ticari araçlar olarak ikiye ayrılmıştır. Kasa tiplerine göre ise Sedan, Hatchback, Station Wagon, Cabrio, Pick up, SUV ve VIP araçlar olarak birbirinden ayrılmıştır. VIP araçlarda durum biraz daha farklıdır. Neredeyse her kasa tipine uygulanan VIP özellik hizmet sektöründe sıkça tercih edilen araçlar haline gelmiştir. VIP Transfer Hizmeti, VIP araçların en çok kullanıldığı sektörlerden biridir. World Airpot Taxi VIP Havalimanı Transfer Hizmetiyle konforlu, güvenli ve kendinizi özel hissedecek bir yolculuk yapabilirsiniz.

VIP Araçlar Hakkında Merak Edilenler

VIP araçlar kullanım şekilleriyle diğer araçlardan farklılık göstermektedir. Otomotiv endüstrisinin sadece araç üretmekle kalmayıp kullanıcı deneyimi ve isteklerine göre şekillendirmesine önemli bir örnek olmuştur. Çoğunlukla hizmet sektöründe tercih edilmesine karşın VIP araçlar iş insanları, siyasetçiler, kamu yöneticileri ve sanatçılar tarafından da kullanılmaktadır. VIP araçların kullanıcıya öncelikle konfor, güvenlik ve özel hissettirme isteklerini karşılayabilmesi gerekir. Daha sonra VIP araçlardan bulunması gereken özellikler şu şekilde sıralanabilir;

Özel iç tasarım: Kullanıcıya özgü hazırlanabilen, onun isteklerine ve zevklerine uygun dizayn bir iç tasarım.
Mini bar veya Buzdolabı: Araç içinde seyahat ederken evinde gibi hissetmek ve yolculuğun tadını çıkarmak için buzdolabı.
TV ve Oyun Konsolu: Yolculuk sırasında sıkılmamak ya da eğlenceli vakit geçirmek için vazgeçilmez özellik.
Çalışma Masaları: Özellikle iş insanlarının tercih ettiği, yolculuk sırasında işlerine devam edebilmek için oldukça önemli olan bir özellik.
Çay ve Kahve Makineleri: Konforlu ve rahat bir ortamın vazgeçilmez ikilisi.
Araca ait Wİ-Fİ İnternet: Kendi mobil verinizden kullanmanıza gerek kalmadan internete bağlanabileceğiniz araç Wİ-Fİ sistemi.
Çelik Kasa, ses geçirmezlik ve özel ışıklandırma gibi kişisel isteklere uygun araç içine yerleştirilecek özel ekipman ve aksesuarlar.
WC/Lavabo: Hacmi daha yüksek araçlarda bulunabilecek özel lavabo hizmeti.

VIP araçlarda bulunması istenen bir diğer özellikse güvenliktir. Dışarıdan gelebilecek her türlü tehdide karşı koyabilecek özellikte olması kullanıcılar tarafından talep edilmektedir. Mermi geçirmez cam ya da gövde, patlamaz lastikler gibi birçok özellik güvenlik kategorisine girmektedir. Hizmet sektörünün dışında iş insanları, siyasetçiler, kamu yöneticileri ve sanatçılar VIP araçların tam güvenlikli olmasını birinci öncelikte tutarlar. Tüm bu özellikler kullanıcının isteğine göre araca eklenebilir ya da belli paketler halinde sunulabilir şekildedir. VIP için sıkça tercih edilen araçlar otomobil ve minibüslerdir. Minibüslerin içinin büyük ve geniş olması nedeniyle kullanıcılar tarafından daha çok tercih edildiği görülmektedir.

Havalimanı transfer
Havalimanı transfer

World Airport Taxi VIP Araçla Nasıl Seyahat Edersin?

VIP araç hizmetini kullanabilmek için World Airport Taxi havalimanı transfer hizmetini almanız gerekmektedir. Havalimanı transfer hizmeti evinizden ya da otelinizden sizi alarak uçağınıza kadar ulaşımınızı sağlayan bir seyahat hizmetidir. Aynı şekilde uçağınızdan da gitmek istediğiniz herhangi bir rotaya sizi ulaştırmayı amaçlar. Çevrimiçi ya da ofislerden rezervasyon yaptırarak World Airport Taxi VIP araç hizmetini kolaylıkla kullanabilirsiniz. Rezervasyon yaptırdığınız konuma ücretten fazlasını istemeden seyahatinizi tamamlanmasını amaçlar. World Airport Taxi VIP transfer hizmeti, 400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktası ile VIP transfer hizmetinin öncü markalarından biri haline gelmiştir.

Havalimanı transfer
Havalimanı transfer

World Airport Taxi VIP Transfer Hizmeti Nasıl Çalışır?

Toplu taşıma araçları ve taksi, ulaşım bazen en iyi seçenek olmamaktadır. Özellikle seyahat eden yolcuların ağır ve fazla bagajları nedeniyle toplu taşımayı kullanamaması, değişken taksi fiyatları nedeniyle de taksiyi tercih etmemesi VIP transfer hizmetini oldukça cazip hale getirmektedir. Avantajlı World Airport Taxi VIP transfer deneyimi aşağıdaki belirtildiği şekilde gerçekleşmektedir:

• Yapılan rezervasyon sonrası, yolcu bulunduğu konumdan alınarak tam olarak istediği konumunun hemen önüne bırakılır.
• Uçakla havalimanına gelen yolcular çıkış terminalinde ulaşım ekipleri tarafından karşılanır ve rezervasyon yaptıkları araca bindirilir.
• Uçuşta gerçekleşen herhangi bir saat değişikliği ve aksaklık ulaşım ekibi tarafından takip edilir ve yolcunun mağduriyet yaşamaması sağlanır.
• 400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktasında hizmet veren Shallwego alanında deneyimli çalışanlarla hizmet sunmaktadır. Yolcuların konforu ve güvenliği birinci öncelik olarak benimsenmektedir.

• Her türlü yolcuya uygun paket seçenekleriyle geniş hizmet seçenekleri sunmaktadır. Paylaşımlı transfer, kişiye özel transfer, kalabalık gruplar için transfer seçeneklerine uygun VIP deneyim yaşatan araç filosuna sahiptir.

• Yolcuların zamandan tasarruf edebilmesi için istenilen konuma en uygun rota belirlenerek işinde profesyonel ve deneyimli şoförlerle ulaştırılması sağlanmaktadır.

400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktası

ACY Grup bünyesinde bulunan Shallwego, Hostelshome, World Airpot Taxi ve Fırsattur.com markalarıyla birlikte seyahate ve tatile çıkmak isteyen müşterilerinin en iyi deneyimi sağlaması için hizmet vermeyi amaçlayan bir şirket haline gelmiştir. ACY Grup Shallwego ve World Airpot Taxi markalarıyla VIP transfer hizmetini müşterilerine en iyi şekilde sunmayı amaçlayarak 400 lokasyon ve 100 binden fazla transfer noktasını müşterilerinin hizmetine sunmuştur.

Havalimanı transfer