Day Tours hem Türkiye hem de Küba lisanslı tek DMC

Küba / Havana

Last Updated on 28 Temmuz 2022 by Turizm Günlüğü

Hem Türkiye hem de Küba lisanslı tek DMC olan Day Tours, hem acentalara hem de acentaların müşterilerine önemli avantajlar sunuyor. İşte Day Tours’un Küba turlarında sunduğu avantajlar…

Turizm sektöründe hizmet vermeye 2014 yılında Küba’da başlayan Day Tours hem Türkiye’de TÜRSAB üyesi bir seyahat acentesi hem de Küba’da Turizm Bakanlığı ve Ticaret Bakanlığı’na kayıtlı bir tur operatörü lisansına sahip olan tek destinasyon yönetim firmasıdır.

Day Tours, sadece TÜRSAB üyesi seyahat acenteleri ve iş ortaklarına hizmet vermeminin yanı sıra, Küba hükümeti tarafından tanınan ve turist vizesi verme yetkisi olan bir tur operatörü olarak tüm seyahat süreçlerini yönetiyor.

Day Tours, ayrıca leisure gruplar, incentive gruplar ve ayrıca uygun bütçeli FIT programlar konusunda da hizmet veriyor.

Yakın zamanda önemli bir yeniliğe de imza atan Day Tours, Türk Hava Yolları yetkili acentesi oldu. Bu kapsamda Day Tours, gelen talepler doğrultusunda iş ortaklarına ve acentelerine grup rezervasyonlarına özel avantajlı fiyatlarla Küba grup uçak bileti hizmeti de sunuyor.

DAY TOURS’UN SUNDUĞU AVANTAJLAR

Day Tours’un iki ülkede de lisanslı olmasının, acenteleri ve misafirleri açısından da önemli avantajları bulunuyor.

Bunların birincisi acentelerin ödemelerini para transferinin bir hayli zor gerçekleştiği Küba’ya değil Türkiye banka hesaplarına yapması.

İkinci olarak acenteler ve misafirleri, atlatmaya çalıştığımız pandemi süresince karşılaşılması muhtemel sorunlar karşısında hem Türkiye hem de Küba’da kendisine muhatap bulabiliyor.

Day Tours Türkiye Ofisi ve acil durum telefon hatları acentelere destek olabilmek için 7/24 hizmet sunuyor.

Son olarak Küba’da fiziki bir ofisi, araçları ve 6 kişiden oluşan yerel ekibi ve Türkçe bilen rehberleri ile siz Türkiye’den grubunuzu takip ederken; Day Tours ekibi planladığınız seyahatin tüm sürecinde misafirleriniz ile birlikte hareket ediyor ve muhtemel aksaklıkların önüne geçerek misafir memnuniyetini üst seviyelere çıkartıyor.