Ailecek Türkiye’yi geziyorlar

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Sabri Ceylan ve Yavuz Selim Demir Ailesi

Last Updated on 11 Ağustos 2022 by Turizm Günlüğü

Yavuz Selim Demir ve ailesi, kendilerini Türkiye’nin her köşesindeki güzellikleri görmek için gezmeye adamış. İl il her yeri gezmiş, hepsini de bir fotoğraf karesine alarak ölümsüzleştirmişler.                    Ailecek Türkiye’yi geziyorlar

Coğrafya öğretmeni bir baba eşini ve çocuklarını alarak Türkiye’yi baştan sona, her noktasını karış karış gezmeye çıkmışlar. Baba ve oğlu Yavuz Selim (16), bu hedefi tamamlayarak 81 ilin 81’inide gezmişler. Anne ve küçük kız kardeş ise tam 73 il gezmiş.

Gittikleri yerleri fotoğraflıyorlar

Gezdikleri şehirlerin her sokağına uğramaya çalışan aile, özellikle tarihi turistik ve doğal mekanları ziyaret etmeyi eksik etmiyorlar. Her şehrin kendine özgü güzelliklerine uğrayarak bunları tek tek fotoğraflayıp, güzel bir anı olarak saklıyorlar.

Yavuz Selim Demir

Son durak Uşak

10. sınıf öğrencisi Yavuz Selim Demir, hedefini tamamladı. Türkiye’nin bütün şehirlerini gezdikten sonra son şehir olan Uşak’a gelerek bu uçsuz bucaksız geziyi noktalamış oldu. 81 ilin tamamını tek tek gezerek hem çok güzel anılar biriktirdi hem de genç yaşta eşsiz bir deneyim kazandı.                                     Ailecek Türkiye’yi geziyorlar

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Sabri Ceylan ve Yavuz Selim Demir Ailesi

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü tarafından misafir edildiler

Aile, Türkiye gezisinin son durağı olan Uşak’a geldiklerinde kendilerine güzel bir anı daha  bırakmak istediler. Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Sabri Ceylan’a ulaşarak kendilerini ziyaret ettiler. Sabri Ceylan aileyi kırmayarak makamında ağırladı ve Uşak şehrinin güzel bir hatıra olarak kalması için hediye takdim etti.

Uşak İl Kültür ve Turizm Müdürü Sayın Sabri Ceylan tarafından takdim edilen hediyeler

Uşak’ın sembolü tarhananın da içinde bulunduğu bu güzel paket aileye verilerek, son durak anlamlandırılmış oldu. Türkiye gezisini tamamlamış olan aile, geçirdikleri güzel bir günün sonunda evlerine doğru yola koyulurken, diğer şehirler gibi Uşak’ın üzerine de yeşil bir tik atmış oldular.