BookingAgora pandemi sonrası yoluna emin adımlarla devam ediyor

BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman

Last Updated on 22 Eylül 2022 by Turizm Günlüğü

BookingAgora müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile iş ortağı seyahat acentaları için ürün yelpazesini çeşitlendirmeye devam ediyor. BookingAgora pandemi sonrası

BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman, 2022 yılının ilk yarısına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Pandemi sonrası önemli bir ivme yakaladıklarını belirten Murat Kahraman, “Satış acentalarının uygun fiyatlarla ürün yelpazesine erişimleri ve daha yüksek karlar elde etmeleri, aynı zamanda misafir memnuniyeti konusunda verilen desteklerle, seyahat acentalarının güveni neticesinde BookingAgora.com’un istikrarlı büyümesini sürdürdüğünü ve seyahat acentalarının tercih ettiği güven veren iş partnerleri olduklarını” ifade etti.

2022 DEĞERLENDİRMESİ

2022 yılının Ocak ayı itibariyle önemli bir yükseliş trendi yakaladıklarını belirten BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman, yılın ilk yarısına ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:

“BookingAgora, bilindiği üzere online olarak globalde tüm dünyaya uçak bileti ve tüm dünyada otel rezervasyonu aynı zamanda araç kiralama ve transfer hizmeti sunan bir marka… İş hacmimiz sektördeki hareketliliğe bağlı olarak pandemi dönemi öncesini de yakalamış hatta geçmiş durumda. Bu istikrarlı büyümenin sürdürülebilir olabilmesi için, tüm eforumuzu Acenta ve dolayısı ile misafir memnuniyeti için kullanıyoruz. Hem uçak bileti satışlarında hem de diğer ürünlerimizin satışlarında organik satış yapıyoruz. Sadece belgeli seyahat acentalarına hizmet veriyoruz.”

BookingAgora UÇAK BİLETİ SATIŞLARINDA DA ACENTALARINA GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ SUNUYOR

BookingAgora, uçak bileti satışlarında IATA üyesi çok sayıda havayolu biletlerinin yanı sıra, low cost ve charter uçan havayollarının biletlerini de iş ortağı acentalarının hizmetine sunarak, acenta misafirlerinin, en iyi saat ve en iyi fiyatlarla bilet alabilmesini sağlamaktadır.          BookingAgora pandemi sonrası

“Kullandığımız en yeni teknolojiler sayesinde, kullanıcı dostu ekranlardan satın alma ve rezervasyonlar çok kısa sürede gerçekleştirilebilmektedir. Sistem içindeki mesajlaşma ekranları sayesinde anlık destek verilebildiği ve misafir memnuniyeti için acentaların sistemi kolayca kullanabildikleri için, bu sayede çok iyi geri dönüşler alıyoruz” diyen Murat Kahraman; “bu ivmeyi sadece TÜRSAB üyesi acentalara satış yaparak gerçekleştirdiklerine” dikkat çekti.

BookingAgora olarak yurt dışında 16 ülkede satış yaptıklarını hatırlatan BookingAgora Kurucu Ortağı Murat Kahraman; şu ifadelerle açıklamalarını tamamladı:

“Pandemiden sonra aralarına eklediğimiz yeni destinasyonlarımız, yeni marketlerimiz var. O marketlerdeki satışlarımız arttı onun için ülkeye getirdiğimiz döviz de artmaya başladı. Yurt dışına yaptığımız satışların gelirlerini ülkemize kazandırıyoruz. Artan satış hacmimiz ile ülkeye önemli miktarda döviz sokmaya başladık. Bunun için oldukça memnunuz.”