2022-23 Sonbahar-Kış trendleri ile İstanbul’da ne giymeli?

2022 2023 Moda Trendleri
Viktoria Rader, Lisa Hahnbuck - Milan Fashion Week - streetstylefw20 - Görsel: Depositphotos

Last Updated on 23 Eylül 2022 by Yaşar Çelik

İstanbul çok yönlü bir şehir. Her katmanında da farklı bir yere rastlamak mümkün. Peki, sizin gardırobunuz bu şehri keşfetmek için hazır mı? İşte 2022 2023 Moda Trendleri…

Milan, Italy – February 20, 2020: Street style appearance during Milan Fashion Week – streetstylefw20 – Görsel: Depositphotos

Sonbaharın etkisini iyice hissettiğimiz şu günlerde beklenen sezon trendleri de belli oldu. 2022-2023 Sonbahar/Kış Trendleri hemen hemen herkesin sahip olmak isteyeceği parçalardan oluşuyor. Trendler arasında; kovboy çizmeleri, leopar deseni, trençkotlar, kolej görünümü, feminen kesim blazer’lar, renkli parçalar ve ton sür ton kombinler, puffer montlar, retro parçalarda özellikle yarışçı ceket modelleri, salaş ve parıltılı crop bluzlar, deri parçalar (özellikle kahverengi olanlar), kristal taş detaylı çantalar, detaylı bluzler yer alıyor.

Ben de şıklığı odak noktasına alan kombinleri İstanbul rotalarıyla buluşturduğum bir stil dosyası hazırladım. Bu sezonda seçeceğiniz trend parçalarla İstanbul rotalarında muhteşem Instagram görünümlerine imza atabilirsiniz:

ŞEHİRLİ DURUŞ
Altın detaylarla süslenmiş krem ve bej tonları İstanbul Akaretler’de en iyi pozların yıldızı oluyor. 2022 2023 Moda Trendleri. 2022 2023 Moda Trendleri

KLASİK TONLAR
Casual şıklıktan ödün vermeyenler kahve tonlarıyla ısıttığı açık renkli kombinleriyle İstanbul Fişekhane’de gezintiye çıkabilirler.

YEŞİL CAZİBE
Modern ve cool dokunuşlarla harmanlanan yeşil kombinler Nişantaşı’nın en lüks caddesi olan Abdi İpekçi Caddesi’nde boy gösteriyor.

ASİL GÖRÜNÜM
Hem spor hem şıklıktan ödün vermeyenler siyahın asilliğinde ister Bebek ister Caddebostan sahillerinde lüks bir Boğaz turuna çıkabilir.

Street style – Milan Fashion Week

DENİM TUTKUSU
Denim ve Jeans şıklığı İstanbul’un saklı vahaları Adalar’da veya renkli evleriyle ünlü Balat ve Kuzguncuk’ta match edilebilir.

TOURISM DIARY MAG 6. SAYI İSTANBUL GEZİ REHBERİ

Markaların en trend ve en şık parçalarıyla hazırladığım kombin önerilerine Tourism Diary MAG’in 6. Sayısı İstanbul Gezi Rehberi’nden ulaşabilirsiniz. Buraya tıklamanız yeterli.

Trend kombinlerinizi en iyi makyaj tüyolarıyla tamamlamak ve cilt bakım rutiniyle birleştirmek isterseniz bu içeriklerime de mutlaka göz atın derim. Çünkü markaların yeni çıkardığı ya da yeni formüllerle yenilediği koleksiyonlar kusursuz görünüm elde etmek isteyenlerin yardımına koşacak. (: