Masal Deniz Hotel yenilenen yüzü ile hizmete açıldı

masaldenizhotel.com / Rezervasyon: 0232 737 78 86 ve 0232 737 78 96

Last Updated on 1 Kasım 2022 by Turizm Günlüğü

İzmir Karaburun Mordoğan’da bulunan Masal Deniz Hotel’in işletmeciliğini Umut Başcı devraldı. Otel yepyeni yüzü ile kapılarını konuklarına açtı.

11 yıldır turizm sektörüne hizmet veren Umut Başcı, şirket faaliyetlerini bir yenisini ekleyerek otel işletmeciliğine adım attı.

Başcı, “Turizm sektörü için daha büyük sıçrayış yaparak vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Bu yüzden hedeflerimiz büyük ve ilk olarak otel işletmeciliğine adım attık. Elimizden gelenin en iyisini yaparak konuklarımızı el üstünde ağırlayacağız” dedi.

Otelin konumu inci niteliğinde

İzmir Karaburun Mordoğan’da bulunan otelin konumu, kalbinizi çalan ilk özelliği oluyor. Otel, Karaburun’a 20 km, Çeşme ve Alaçatı’ya 60 km, Seferhisar’a ise 65 km mesafededir. Otel 18 odalı ve tam 12 odası deniz manzaralı.

Ayrıca deniz manzarasına sadece odalar değil, otelin restoranı ve çardağı da bakıyor. Burada dilediğiniz gibi keyifli vakit geçirmek mümkün. Otele ait otoparkta bulunuyor.

Mavi Bayraklı Plaj

Otelin önünde halk plajı mevcut. Ve bu plaj mavi bayraklı. Temizliği ile iç ferahlatan plaja uzaklık 100 metre. Ufak bir yürüyüşün ardından kendinizi mavi ve serin sulara teslim edebiliyorsunuz.

Masal Deniz Hotel’in deniz manzaralı odaları / https://www.instagram.com/masaldenizhotel/

Baştan sona yenilik 

Otelin işletmesini devraldıktan sonra yeni bir sayfa açtılar. En baştan tadilat gören otel, birçok yenilikten geçti. Buzdolaplarından çarşaflara, televizyonlardan perdelere kadar odaların her köşesine dokunuşlar yapıldı.

Yeni planlar var

Umut Başcı, gelen misafirlerin olabildiğince verimli vakit geçirmesini istiyor. Bu yüzden yeni çalışmalara imza atacaklarını belirttiler. Bölgenin sezon süresini çeşitli festivaller aracılığı ile artırmayı hedefliyorlar.

Otel, konumunda dolayı oldukça zengin olduğu için çevresinde gezilecek yeni lokasyonlar yaratılacak. Konaklayan misafirlerin daha uzun süre kalma isteğinin oluşması adına gündüz için ayrı, gece için ayrı çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bu yüzden özel tekne turları ve Midilli Adası turları yapılacak.

Masal Deniz Hotel işletmecisi Umut Başcı

Rezervasyon

Otel hakkında masaldenizhotel.com internet sayfası dışında; Setur, TatilBudur, Etstur, Jolly ve Gezinomi sayfalarından aktif olarak bilgi alabilirsiniz.

  • Telefon ile ulaşmak istiyorsanız: 0232 737 78 86 ve 0232 737 78 96
  • https://www.instagram.com/masaldenizhotel/