Fatih Kartal’ın yeni görevi belli oldu

Voco Doha West Bay Suite’s Hotel’in Odalar Müdürü Fatih Kartal

Last Updated on 31 Ekim 2022 by Turizm Günlüğü

Katar’ın başkenti Doha’nın en prestijli bölgesinde bulunan Voco Doha West Bay Suites Hotel’in odalar müdürlüğü görevine Fatih Kartal getirildi. Fatih Kartal’ın yeni görevi

Dünyanın önde gelen otel gruplarından olan Intercontinental Hotels Group – IHG Hotels & Resorts’un bünyesinde yer alan, 396 farklı tipte suite’leri ve odaları ile Doha’nın en prestijli bölgesinde bulunan Voco Doha West Bay Suites Hotel’in Odalar Müdürü Fatih Kartal oldu.

FATİH KARTAL’IN KARİYERİ

Çukurova Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Fakültesi, Konaklama İşletmeciliği bölümünden mezun olan Fatih Kartal; İstanbul Arel Üniversitesi’nde Otel İşletmeciliği üzerine master yaptı.

Otel endüstrisinde yaklaşık 17 yıldır görev alan ve farklı üniversitelerde Otelcilik ve özelikle Ön büro, Housekeeping departmanları ile ilgili dersler veren Kartal; Antalya’da yerel zincirlerin yanı sıra İstanbul ve Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Wyndham, Marriott otel gruplarına bağlı otellerde görev aldı.          Fatih Kartal’ın yeni görevi

Fatih Kartal, en son İstanbul Beylikdüzü’ndeki Kaya Istanbul Fair & Convention Hotel’de Odalar Bölüm Müdürü olarak çalışmalar yürüttü.

Son olarak Katar merkezli Power International Holding’e transfer olan Fatih Kartal; kısa bir süre sonra Voco Doha West Bay Suite’s Hotel’in Odalar Müdürü olarak görevine başladı.